Motivul pentru care Neti Sandu nu are copii. ”Resimt că nu îi am”

26.09.2020, 13:34
Motivul pentru care Neti Sandu nu are copii. ”Resimt că nu îi am”
Motivul pentru care Neti Sandu nu are copii. ”Resimt că nu îi am”

Vedeta de televiziune Neti Sandu a dezvăluit care este motivul pentru care nu a avut copii. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a recunoscut că îi pare rău că nu a avut moștenitori.

Neti Sandu, cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru revista Unica. Aceasta mărturisit că unul dintre marile sale regrete este acela că nu a avut copii.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a explicat Neti Sandu.

Neti Sandu a fost căsătorită doi ani

Într-un interviu pe care i l-a acordat Andreei Esca la radio, Neti Sandu povestea că a fost căsătorită timp de doi ani.

„M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea.

A fost înfiorător de greu, nu greu. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formulara era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație”, a dezvăluit Neti Sandu, citată de spynews.ro.

Aceasta a povestit și cum și-a găsit casa devastată de fostul partener de viață.

„Am văzut casa devastată, deci pur și simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoții, au spart ușa.. El răscolise de frică să nu vin eu. Adică tu nu ai avut curaj să dai ochii cu mine și nici să îmi spui.. A plecat fără să avem vreo discuție și vii și îți furi lucrurile din casă”, a mai spus ea.

 

citește și...