Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit. ”Nu aleg ce trebuie”

06.04.2021, 16:09
Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit. ”Nu aleg ce trebuie”
Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit. ”Nu aleg ce trebuie”

Mihai Trăistariu și-a deschis sufletul la o emisiune de televiziune și a vorbit despre viața sa sntimentală.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Mihai Trăistariu a făcut declarații despre viața sa sentimentală.

Acesta a explicat care a fost motivul pentru care nu s-a căsătorit.

Mihai Tristariu: ”Nu știu ce greșesc”

Mihai Trăistariu consideră că nu are noroc în dragoste. „N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a spus artistul, citat de spynews.ro.

Acesta a afirmat că în ultimii ani a avut relații care au durat un an – doi. „Cred că știu că-mi doresc de la acea fată. Relații am avut tot timpul. Am început să le ascund un pic de presă, pentru că am realizat că relații nu trebuie duse la televizor. Ca să ce? Trebuie să le trăiești acasă, în liniște. În ultimii cam atât durează o relație la mine: un an, doi. Eu tot pornesc cu gândul că e relație definitivă, până la moarte, deși nu a fost mereu cu iubire, cu patos, a fost cu înțelegere. Nici nu m-am mai îndrăgostit în ultimul hal de o vreme, poate și vremurile nu ne mai fac să ne îndrăgostim ca la 20 de ani. Sunt mai practic”, a adăugat el.

Mihai Tristariu consideră însă că e de preferat să caute partenera potrivită mai mult decât să se căsătorească și să ajungă apoi la divorț: ”Nu-mi place să întrețin o fată, adică să fie doar o studentă care vine acasă și vrea la cluburi… Eu nu le-am dat bani oricum. Nu le-am învățat să le dau bani de buzunar niciodată. Cred că fiecare dintre ele s-a gândit că viața lângă o vedetă trebuie să fie de lux. La mine nu e chiar așa. Viața mea e tulburată și agitată. Am o grămadă de animale, am 7 pisici în casă. Ele au griji în plus, că se face păr pe jos. Ele când vin în viața mea realizează că sunt sarcini. E de căutat, decât să ajungi la divorț, cauți mai mult”.

citește și...