Motivul pentru care Mădălina Pamfile își ține iubitul ascuns: „Nu-și dorește să…”

15.06.2022, 12:13
Motivul pentru care Mădălina Pamfile își ține iubitul ascuns:  „Nu-și dorește să…”
Motivul pentru care Mădălina Pamfile își ține iubitul ascuns: „Nu-și dorește să…”

Mădălina Pamfile a fost întotdeauna discretă când a venit vorba de viața personală. De mai bine de trei ani, bruneta și-a găsit liniştea alături de un bărbat milionar și este mămica a două fetițe. Cu toate acestea, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” evită să se afișeze împreună cu tatăl fiicelor sale. Dar care este motivul?

Mădălina Pamfile nu se afișează în public cu tatăl fiicelor sale

La cei 29 de ani pe care îi are, Mădălina Pamfile este o femeie împlinită şi fericită. Fosta asistentă tv are parte de o iubire ca în filme, soțul ei, un milionar albanez are grijă să nu-i lipsească nimic. Deşi duce o viață de prințesă și are tot ce își poate dori o femeie, Mădălina nu se laudă cu partenerul său, pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

Într-un interviu pentru Antena Stars, ea a explicat că iubitul ei nu este persoană publică şi dorinţa lui este nici să nu devină. Acesta este motivul pentru care bărbatul nu dorește să apară la evenimente publice.

„Partenerul meu nu este persoană publică, nu este cântăreț, pictor, dansator. Nu-și dorește să iasă în evidență. Este un bărbat absolut normal și nu-și dorește foarte multă reclamă. Nu pot să-l văd ca un bărbat potent financiar. El este iubitul meu, este tatăl fetițelor mele și da, nu ne lipsește nimic”, a explicat Mădălina Pamfile la Antena Stars.

Mădălina Pamfile a fost descalificată de la „Bravo, ai stil!”

Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai bune concurente din sezonul de anul trecut de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Deși avea toate șansele să plece cu marele premiu acasă, se pare că astrele nu s-au aliniat în favoarea ei. După mai multe zile în care a lipsit de la filmări, Ilinca Vandici a făcut marele anunț despre Mădălina Pamfile.

„După cum ați aflat, drumul meu în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate.  Vă mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu în competiție. Nu mă ațteptam să primesc atâta energie bună din partea publicului. Vă mulțumesc, vă mulțumesc că ați rezonat cu mine! Vă promit multe surprize, multe lucruri noi. Sunt sigură că o să vă placă! Lucrăm la proiectul meu, un salon ce va avea lansarea foarte curând.”, a transmis Mădălina Pamfile, la vremea respectivă.

citește și...