Motivul pentru care Irinel Columbeanu a lăsat-o pe fiica lui să meargă în America, la fosta nevastă. Nu își mai putea permite!

10.03.2020, 09:54
Motivul pentru care Irinel Columbeanu a lăsat-o pe fiica lui să meargă în America, la fosta nevastă. Nu își mai putea permite!
Motivul pentru care Irinel Columbeanu a lăsat-o pe fiica lui să meargă în America, la fosta nevastă. ”Nu își putea permite”

S-a aflat motivul pentru care Irinel Columbeanu a decis să o lase pe fiica lui și a Monicăi Gabor să plece în America, acolo unde este stabilită de mulți ani mama ei.

Înainte de a pleca din palatul de la Izvorani şi a se muta cu chirie din cauza problemelor financiare pe care le are, omul de afaceri Irinel Columbeanu a decis să o lase pe fiica sa, irina, să plece la mama sa, Monica Gabor, în America. Potrivit click.ro, acesta a luat această hotărâre pentru că nu își mai putea permite să achite taxele școlare și alte cheltuieli de întreținere.


„Irina se află în America de doi ani. Mai precis din vara anului 2018. Ea învăţa înainte la Liceul Francez «Anna de Noaielles», din România, unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, a dezvăluit o sursă pentru click.ro.

În prezent, Irina Columbeanu studiază la o școlă din apropierea casei din malibu unde locuiește mama sa, Monica Gabor, alături de afaceristul Poe Qui Ying Wangsuo, alias „Mr Pink”.

citește și...