Imagini incredibile cu Irinel Columbeanu la ”Asia Express”. Ipostazele în care nimeni nu l-a mai văzut pe omul e afaceri

09.03.2020, 10:40
Imagini incredibile cu Irinel Columbeanu la ”Asia Express”. Ipostazele în care nimeni nu l-a mai văzut pe omul e afaceri
Imagini incredibile cu Irinel Columbeanu la ”Asia Express”. Ipostazele în care nimeni nu l-a mmai văzut pe omul e afaceri

În ediția de duminică a emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, Irinel Columbeanu a fost o apariție surpriză la concurs. Acesta a concurat alături de echipa formată din Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

Concurenții de la ”Asia Express” au rămas mască în momentul în care Gina Pistol l-a prezentat pe omul de afaceri Irinel Columbeanu.

”Oare domnul Columbeanu știe unde dracu’ a venit? Șui cu geanta aia a lui scumpă? Dacă l-aș fi avut pe Irinel Columbeanu în echipă cum mă duceam eu acasă să spun: ”Băi, am dormit cu irinel Columbeanu în pat, în Filipine?””, a comentat Speak.


”O să fie greu”, i-a spus Alexandru Abagiu lui irinel Columbeanu.

”Participarea mea la Asia Express este o provocare. Din punct de vedere fizic este un handicap de care sunt conștient. Important în viață este să încerci să te descurci cu ce ai la îndemână”, a comentat omul de afaceri.

Înainte de a pleca în cursă, Gina Pistol le prezintă concurenților un preparat considerat delicatesă în gastronomia locală, castravetele de mare. Echipele au fost nevoite să mănânce cțâte o astfel de vietate, iar Irinel Columbeanu i-a uimit pe toți.

“Am mâncat de plăcere! Nu e scârbos deloc!”, exclamă Irinel Columbeanu, spre surprinderea tuturor.

De-a lungul curselor de la ”Asia Express”, Irinel Columbeanu a trăit experiențe incredibile, fiind nevoit să doarmă la localnici, să mănânce tot felul de preparate inedite și să facă autostopul alături de echipa lui.

Una dintre cele mai neașteptate ipostaze în care a fost filmat omul de afaceri la ”Asia Express” a fost cea în care Alex Abagiu i-a pus o mască pe față înainte ca acesta să adoarmă.

citește și...