Motivul pentru care Emi de la ”Noaptea Târziu” nu ar participa la ”Survivor”. ”Iar astea nu sunt pentru mine”

18.07.2022, 15:43
Motivul pentru care Emi de la ”Noaptea Târziu” nu ar participa la ”Survivor”. ”Iar astea nu sunt pentru mine”
Motivul pentru care Emi de la ”Noaptea Târziu” nu ar participa la ”Survivor”

Emi de la ”Noaptea Târziu” a participat la câteva show-uri de televiziune alături de prietenul său, Cuza. Cu toate acestea, Emi a mărturisit că nu ar participa la ”Survivor” și a explicat și care este motivul pentru care nu ar intra într-un astfel de concurs. ”Iar astea nu sunt pentru mine” , a declarat Emi.

Emi a participat, alături de Cuza, la emisiunea ”Asia Express”.  Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

De asemenea, Emi a fost concurent, tot alături de Cuza, la cel mai recent sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, pe care au și câștigat-o. Cu toate că a fost concurent la diverse emisiuni, Emi a mărturisit că nu ar participa la ”Survivor”. Acesta a explicat, pentru impact.ro, de ce nu ar merge la un astfel de concurs.

Motivul pentru care Emi de la ”Noaptea Târziu” nu ar participa la ”Survivor”.  ”Mi se pare genul de emisiune destul de statică”

 

”Nu aș participa niciodată la ceva de genul Survivor. Nu spun asta fiindcă desconsider emisiunea. Nici vorbă! Sau fiindcă o subestimez. Nu, fiindcă sunt sigur că nu e deloc ușor de realizat o asemenea producție de televiziune!”, a declarat Emi pentru sursa mai sus-menționată.

”Doar că mi se pare genul de emisiune destul de statică. Adică există în cuprinsul ei momente în care lumea ia parte la diverse concursuri, în care agitația e prezentă, dar mai apoi încep secvențele de discuții. De bârfă, cum le spun eu! Iar astea nu sunt pentru mine. Eu sunt un tip activ, am nevoie de mișcare!”, a mai spus Emi de la ”Noaptea Târziu”.

citește și...