Ce face Elena Ionescu cu costumul pe care l-a purtat luni de zile la ”Survivor România”

31.05.2020, 15:54
Ce face Elena Ionescu cu costumul pe care l-a purtat luni de zile la ”Survivor România”
Ce face Elena Ionescu cu costumul pe care l-a purtat luni de zile la ”Survivor România”

Cântăreața Elena Ionescu a explicat ce va face cu costumul pe care l-a purtat timp de aproape cinci luni de zile, cât timp a concurat la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, pe care, de altfel l-a și câștigat.

Pe parcursul participării sale la ”Survivor România”, Elena Ionescu s-a afișat în același costum de concurs. Este vorba despre un costum în două culori, negru cu portocaliu.

La sfârșitul competiției, vedeta a explicat ce se va întâmpla cu costumul ei.

”Domne, am zis că nu am să îl mai îmbrac niciodată, dar această finală a venit cu șansa de a-l mai purta din nou. Acum este însă o altă senzație decât cea din Republica Dominicană. Mă simt foarte bine, fiindcă știu că nu o să mai intru pe traseu și când stau în el este minunat. Și… când sunt și spălată. Atunci, când trăiam acolo și mă uitam la el, mi se făcea lehamite.

La un moment dat, nu știu, simțeam că mă urăsc pe mine, din pricina faptului că nu pot să fiu curată, nu pot să mă spăl bine. Noi acolo ne spălam în apa mării sau improvizat din apa râului… e foarte greu să menții o igienă și ai o stare de disconfort foarte mare. De aceea, și multe persoane clachează sau obosesc din această pricină.

E foarte, foarte greu,să stai patru luni și jumătate în aceași ținută. Azi, am crezut că o să mă dezic de ea și o să mă schimb, dar am stat cu el până la ultima zi. L-aș da, dacă și l-ar dori cineva foarte tare, dar în același timp, nu știu, vreau să îl păstrez ca o amintire frumoasă”, a spus Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

Primele declarații ale Elenei Ionescu după ce a ieșit învingătoare la ”Survivor România”

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva.

Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte ăn momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața pubicului! Mulțumesc, Survivor România”, a spus Elena Ionescu după ce a fost desemnată căștigătoare la ”Survivor România”.

citește și...