Motivul pentru care Dorian Popa s-a închis în baie 24 de ore. ”Altfel înnebuneam”

31.05.2020, 13:56
Motivul pentru care Dorian Popa s-a închis în baie 24 de ore. ”Altfel înnebuneam”
Motivul pentru care Dorian Popa s-a închis în baie 24 de ore. ”Altfel înnebuneam”

Cântărețul Dorian Popa a acceptat provocarea vieții sale și pentru 24 de ore a ales să trăiască în baie.

Dorian Popa și-a amenajat spațiul respectiv astfel încât să poată supraviețui în baie timp de 24 de ore, relatează spynews.ro.

”Nu sunteți pregătiți de ce urmează, însă, cred că vă puteți da seama. Durează 24 de ore, dar o să am timp să mă gândesc la toate”, le-a transmis Dorian Popa fanilor săi, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Noroc că am jucăriile cu mine, că altfel înnebuneam 24 de ore în baie. Uite, cine mai are pat în baie, micul dejun la pat, adica la WC. În caz că nu ați mai văzut până acum, primul ou ochi cu cârnăciori făcut în baie. Am tot ce trebuie aici”, a adăugat artistul despre provocarea sa.


Și-a făcut vilă de lux în Domnești

Dorian Popa și-a făcut o vilă superbă în Domnești. Pe lângă vila de lux, Dorian are și 600 de metri pătrați de teren.

Dorian Popa le-a dezvăluit recent fanilor săi, pe Youtube, cât a costat construcția casei în care s-a mutat de câteva luni.

”Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa.

Deranjat de unele comentarii răutăcioase, Dorian Popa a ținut să precizeze că intenția sa nu este aceea de a se lăuda cu casa sa.

”Să nu cumva să credeți că spun asta cu scopul de a mă făli sau a mă da mare, că mai vad în continuare comentarii răutăcioase. Mi-aș dori din suflet să nu mai dați acele comentarii răutăcioase, că eu chiar nu vreau să mă fălesc”, a adăugat artistul.

citește și...