Dan Negru, dezvăluiri din căsnicia sa. ”Ne facem timp pentru noi doi. Mereu”

06.04.2020, 12:24
Dan Negru, dezvăluiri din căsnicia sa. ”Ne facem timp pentru noi doi. Mereu”
Dan Negru, dezvăluiri din căsnicia sa. ”Ne facem timp pentru noi doi. Mereu”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a făcu dezvăluiri despre familia sa. Acesta a vorbit despre căsnicia cu Codruța, femeia care i-a dăruit doi copii.

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplu are doi copii, un băiat și o fată.

Despre mariajul său a făcut Dan Negru declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

”Divorţurile n-au existat în familile noastre. Părinţii mei, bunicii mei, unchii şi mătuşile mele nu am avut niciun divorţ în familie. Familia Codruţei, de asemenea. Părinţii ei, bunicii, toţi au trăit şi trăiesc împreună. Părinţii mei au fost deportaţi în Bărăgan vreme de cinci ani, în condiţii inumane, zilnic aproape de moarte, aşa că povestea cu virusul e o nimica toată pe lângă ce au trăit ei, zilnic, la graniţa morţii.

Dacă au reuşit să supravieţuiască şi să reziste în condiţii cumplite împreună, de ce n-am face-o noi în vremuri atât de uşoare. Faptul că Codruţa e medic şi eu am alt job ne-a ajutat. Cunosc multe cazuri în care ambii parteneri au aceeaşi meserie. E greu şi adeseori plictisitor”, a spus Dan Negru.

Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că el și soția sa își fac mereu timp doar pentru ei doi.

”Ne facem timp pentru noi doi. Mereu. Da, avem vacanţele, zilele, timpul nostru. Nu suntem genul care să-i ia pe copii în cârcâ şi să zboare cu ei 18 ore, cred că e un chin pentru toată lumea, mai ales pentru copiii care nu înţeleg nimic dintr-un zbor extenuant şi dintr-o excursie la capătul lumii. Avem vacanţe cu copiii în fiecare an, dar ne păstrăm şi zilele noastre”, a adăugat el.

Ce fel de tată e Dan Negru

Întrebat dacă este un tată exisgent cu cei doi copii ai lui, Dan Negru a explicat:

”Habar n-am, Dara si Bogdan vor spune asta mai târziu, când probabil vor apuca să citească interviul asta. Eu pot doar să fac comparaţia cu tata care a fost un om echilibrat. Echilibrul încerc să-l găsesc si eu. Cred că în anii care vin tot ce va conta pentru generaţia lor e bunătatea. Toţi ştiu engleza, toţi sunt inteligenţi, toţi ştiu să-şi facă treaba pe calculator, şcoala bagă în ore de educaţie, dar puţini vor avea inimă, bunătate. Asta va face diferenţa în anii care vin: bunătatea oamenilor, care nu mai e atât de raspândită precum era în generaţiile trecute”.

citește și...