FOTO / Crina Abrudan, victima hackerilor. I-au fost șterse 600 de poze!

27.02.2020, 10:24
FOTO / Crina Abrudan, victima hackerilor. I-au fost șterse 600 de poze!
FOTO / Crina Abrudan, victima hackerilor. I-au fost șterse 600 de poze!

Fosta prezentatoare de televuiziune Crina Abrudan a fost victima hackerilor. Aceasta a rămas fără contul de Instagram timp de o lună.

Crina Abrudan a povestit ce s-a întâmplat de a rămas timp de o lună fără contul de Instagram.

”Am lipsit o lună de pe instagram pentru ca niște hackeri mi-au furat contul? Din fericire l-am recuperat! Am repostat toate pozele care mi-au fost șterse adică vreo șase sute ? Am luat apoi o mică pauză de internet de jocuri de rețele de socializare și am revenit!”, i-a anunțat vedeta pe fanii săi din online.

S-a apucat de sport


Fosta prezentatoare a anunțat că a început să meargă frecvent la sală, deși în trecut a mai avut tentative, însă nu s-a ținut de antrenamente.

”Ce am făcut între timp??? M-am apucat de sport ?️‍♀️ Da! N-aș fi zis ca reușesc să mă mobilizez să merg la sală pentru ca nu îmi place. Pentru că am mai avut in urma cu ceva ani o tentativă eșuată in trei luni. Pentru că sunt mulțumită cu mine așa cum sunt. Dar am făcut-o pentru sănătate. Pentru o stare fizică și psihică mai bună. Am ales un program de tonifiere la De o lună nu am prea lipsit de la antrenamente și când am lipsit am recuperat. Ba chiar am ajus acum câteva zile să merg la două antrenamente. Îmi place și am răbdare și nu ma plictisesc pentru că fiecare antrenament este diferit așa că în nicio zi nu știu ce ma așteaptă la sală. Mai am câteva săptămâni din acest program pe care l-am ales și sper ca la finalul lor să continui și să încep un alt program. Deocamdată zic ca am toate șansele sa continui pentru ca îmi place”, a mai spus Crina Abrudan.

Soția fostului fotbalist Gabi Popescu este foarte încântată de antrenamentele pe care le face la sala de sport.

”Și am să mai postez mult despre experiența la sală pentru ca sunt multe de spus. Despre tot. Despre atmosferă, oameni, programe, provocări, instructori … și despre muzica bună care îmi dă chef și dispoziție buna?Am intrat in a cincea săptămâna!”, a încheiat ea.

citește și...