Motivul pentru care Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, nu va cânta manele. ”Oricât de bine aș cânta nu o să audă că eu cânt bine”

04.03.2022, 14:08
Motivul pentru care Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, nu va cânta manele. ”Oricât de bine aș cânta nu o să audă că eu cânt bine”
Motivul pentru care Bety Stoian, fiica lui Florin Salam, nu va cânta manele. ”Oricât de bine aș cânta nu o să audă că eu cânt bine”

Betty Stoian, fiica lui Florin salam, a fost prezentă la podcastul realizat de cântăreața Roxana Nemeș, unde a făcut numeroase declarații. Aceasta a vorbit despre familia sa, dar a explicat de ce nu va cânta niciodată manele, asemenea celebrului său tată. ”Oricât de bine aș cânta nu o să audă că eu cânt bine”, a spus artista.

Betty Stoian este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, împreună cu care are un băiețel, Matthias.

Fiica lui Florin Salam a fost prezentă la podcastul realizat de Roxana Nemeș  – „Roxana te dezbracă de secrete”. Deși are o carieră în muzică, Betty Stoian a mărturisit că nu va cânta niciodată același gen muzical ca tatăl ei.

Motivul pentru care Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, nu va cânta manele. ”Am avut câteva momente în care nu am mai vrut să mai cânt”

„Am avut câteva momente în care nu am mai vrut să mai cânt și nu am mai vrut să fac nimic, pur și simplu. Eu eram foarte micuță și îmi luam energia de la toți haterri. Eu nu am cum să cânt niciodată manele, pentru că întotdeauna oameni, oricât de bine aș cânta nu o să audă că eu cânt bine, îți garantez asta”, a declarat Betty Stoian, notează wowbiz.ro.

La același podcast, Betty Stoian a vorbit și despre Fănica, mama sa, care a încetat din viață în urmă cu mulți ani. “Eu eram foarte mică, aveam 7 ani când s-a întâmplat. Încerc să-mi aduc aminte lucruri, însă nu pot să spun cea mai frumoasă amintire. Pentru că maică-mea era o persoană foarte închisă în ea. Ea stătea mai mult singură, pentru că taică-miu pleca tot timpul și cânta în fiecare zi, nu avea cum să facă. Eu, fiind copil, nu stăteam tot timpul lângă ea. Mă jucam, eram o zăpăcită, nu stăteam locului. Cea mai frumoasă amintire pe care o am cu mama mea, sau ce mi-a lăsat ea așa, un exemplu: mergea pe stradă și vedea un om care nu avea ce să mănânce. Ea lua omul ăla de pe stradă și îl aducea cu noi în casă, dormea cu noi. Noi nu mai dormeam la noi în pat, îl lăsa pe el să doarmă la noi în pat. Și chestia o știu toți apropiații”, a povestit fiica lui Florin Salam, pptrivit sursei citate anterior.


”Tatăl meu a fost foarte judecat de către oameni. Eu, stând cu el în casă, îl vedeam cât de mult suferă. Era cel mai supărat om și se chinuia atât de tare să ne crească pe noi și să nu simțim lipsa aia (n.r. lipsa mamei). Dar să știi că m-a ajutat mult. Prin el n-am mai simțit o durere atât de mare”, a completat ea.

citește și...