Motivul pentru care Andreea Marin nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc. ”Am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo”

16.09.2022, 17:30
Motivul pentru care Andreea Marin nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc. ”Am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo”
Motivul pentru care Andreea Marin nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a povestit, la o emisiunea de televiziune de la pro TV, care este motivul pentru care nu își petrece vacanțele în stațiunile de pe litoralul românesc. Aceasta are amintiri dureroase legate de o vacanță petrecută cu familia pe litoral. ”Am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo”, a mărturisit fosta ”zână a surprizelor”.

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională. În plan personal, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Motivul pentru care Andreea Marin nu merge în stațiunile de pe litoralul românesc. ”Nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare”

Andreea Marin a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. “Cu ce stațiune de la Marea Neagră ai cele mai tari amintiri?”, a fost una dintre întrebările care i-au fost puse vedetei. Cu această ocazie, Andeea Marin a dezvăluit și care este motivul pentru care nu își petrece vacanțele în stațiunile de pe litoralul românesc.

“Mamaia, în copilărie. Dar a existat un moment nefast în copilăria mea… îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața. Plecând de la mare spre casă, noi am avut un accident și mi-am pierdut mama. Aveam 9 ani pe atunci. Și atunci am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo. Deci nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. Că am mai avut ceva treabă și am mai mers o zi și m-am întors înapoi, asta e altceva. Dar e o chestiune personală. Pur și simplu e o durere care, deși cumva lăsată trecutului, n-are cum să nu aibă rădăcini acolo în mine. Dar da, din copilărie am amintiri frumoase acolo”, a mărturisit Andreea Marin.

citește și...