Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai vine în România. ”Am luat hotărârea să ne vedem în altă parte”

29.06.2022, 16:21
Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai vine în România. ”Am luat hotărârea să ne vedem în altă parte”
Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai vine în România. ”Am luat hotărârea să ne vedem în altă parte”

Cântăreața Anamaria Ferentz, în vârstă de 47 de ani, a explicat care este motivul pentru care nu mai vine în România. Artista preferă să se întâlnească cu rudele sale în străinătate. ”Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță”, a spus aceasta.

Anamaria Ferentz este stabilită peste Ocean de mulți ani. Artista are o relație cu un om de afaceri amerrican, Douglas, care are șapte copii.

Anamaria Ferentz a explicat, pentru click.ro, că se vede cu familia sa p dată pe an, însă nu în România, ci undeva în străinătate, unde își petrec vacanțele împreună.

Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai vine în România. ”M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru”

 

”Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a declarat Anamaria Ferentz.

„În 2019 am fost în Grecia, în Santorini, unde a fost superb, apoi în 2020 a fost cu COVID-ul, am venit eu în România și am stat în casă, în București, timp de trei săptămâni, ceea ce nu vreau să repet. În 2021, am fost în Spania, în Marbella, iar anul acesta, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Marbella, ne-am dus în aceeași zona, dar în alt oraș”, a mai spus vedeta.

 

citește și...