Motivul pentru care Alina Pușcaș și-a anulat petrecerea de nuntă. ”Am aflat mai târziu”

26.09.2020, 14:39
Motivul pentru care Alina Pușcaș și-a anulat petrecerea de nuntă. ”Am aflat mai târziu”
Motivul pentru care Alina Pușcaș și-a anulat petrecerea de nuntă. ”Am aflat mai târziu”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș ar fi trebui să aibă petrecerea de nuntă anul acesta, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Vedeta a explicat care a fost motivul.

Alina Pușcaș și soțul său, Mihai Stoenescu, ar fi trebui să aibă petrecerea de nuntă anul acesta. Cei doi își doreau ca evenimentul să aibă loc în Grecia. Alina Pușcaș a explicat că exact în ziua în care trebuia să fie programat evenimentul a fost infectată cu coronavirus.

”Nu sunt o fire superstițioasă. Am aflat mai târziu, când mi-am dat seama de date. Eu am fost diagnosticată pe 18 iunie, s-au făcut calculele și practic singura zi în care am fost expusă a fost ziua de 6 iunie. Atunci am fost contaminată”, a declarat Alina Pușcaș la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

Alina Pușcaș are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș a fost infectată cu coronavirus

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată.

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea.

citește și...