Motivul certurilor dintre Nicole Cherry și iubitul ei. A spus clar ce o deranjează

19.07.2020, 14:39
Motivul certurilor dintre Nicole Cherry și iubitul ei. A spus clar ce o deranjează
Motivul certurilor dintre Nicolae Cherry și iubitul ei. A spus clar ce o deranjează

Cântăreața Nicole Cherry a spus lucrurilor pe nume în ceea ce-l privește pe iubitul ei. Artista a explicat de la ce pornesc discuțiile dintre ei.

Nicole Cherry, care anul acesta a aniversat șapte ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România, a vorbit despre relația sa cu iubitul ei, Florin. Artista a explicat ce anume o deranjează la acesta și care este motivul certurilor dintre ei.

Discuțiile în contradictoriu cu partenerul său sunt provocate de faptul că artista este foarte punctuală, în timp ce Florin nu stă la fel de bine la acest capitol.

„Dacă avem discuții contradictorii eu și Florin sunt din cauza asta, pentru că eu sunt exagerat de punctuală și el cam pierde noțiunea timpului câteodată”, a declarat cântăreața la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Nicole Cherry a mărturisit, la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, că ea și iubitul său se cunoșteau dinainte de a fi împreună și că nu s-a gândit niciodată că el va fi iubitul ei.

Nu l-a plăcut de la început

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine”, a declarat cântăreața de curând despre partenerul ei.

Artista a mai spus că la început a fost indiferentă și nu-l plăcea pe cel care i-a devenit iubit.

”Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, a mai spus Nicole Cherry.

citește și...