VIDEO / Motivele pentru care Radu Banciu a renunțat la emisiunea pe care o prezenta la B1 TV. Cu ce post a semnat

04.10.2020, 12:31
VIDEO / Motivele pentru care Radu Banciu a renunțat la emisiunea pe care o prezenta la B1 TV. Cu ce post a semnat
Motivele pentru care Radu Banciu a renunțat la emisiunea pe care o prezenta la B1 TV. Cu ce post a semnat

Radu Banciu a decis să plece de la postul B1TV, acolo unde prezenta emisiunea ‘Lumea lui Banciu’. Totul s-a întâmplat după ce s-a terminat campania electorală din acest an. În prezent, Radu Banciu s-a orientat spre un proiect sportiv.

Recent, realizatorul tv a explicat motivele pentru care a ales să părăsească emisiunea care l-a consacrat. În cadrul noii emisiuni de la Look Sport, ‘Fotbal All Inclusive’, Radu Banciu a declarat că nu au fost probleme majore la B1TV, însă nu a primit acordul pentru a realiza în paralel și o emisiune cotidiană la Look Sport. Astfel, a fost nevoit să aleagă.

De ce și-a dat demisia de la B1TV

‘Nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, în sensul în care a fost o problemă de drepturi de autor. Eu cerusem la un moment dat voie conducerii să fac o emisiune sportivă. Am obținut acest drept. Mai făcusem emisiuni de sport, am reușit să împart cumva și capra și varza.

După ce lucrurile s-au înrăutățit de la jumătatea lui martie (n.r. în contextul pandemiei), am făcut ultima emisiune de la Cluj pe data de 8 martie. Ne pregăteam de următoarea emisiune pe 15 martie, însă s-au întrerupt competițiile. Trei luni și jumătate nu am mai făcut emisiune. După acel interval, m-au contactat cei de la Look și mi-au propus să fac această emisiune, ce urma să devină cotidiană. Am acceptat, dar neprimind acceptul de la B1.

La acest sfârșit de campanie electorală, s-a pus această problemă, oricum trebuia să fac o alegere definitivă. Eu am hotărât să continui pe proiectul sportiv. Deci, acestea sunt motivele. Am stat nouă ani și jumătate (n.r. la B1 TV). Până la urmă, te și uzezi. Chestiunea asta cu politica nu era pentru veșnicie. Ce mai aveai de demonstrat după nouă ani și jumătate?’, a declarat Radu Banciu.

Cine îi va lua locul la B1 TV

Radu Banciu a făcut parte din echipa B1 TV încă din 2011. La vremea respectivă, acesta modera o emisiune alături de Radu Naum, dar a preferat să rămână singur la cârma propriei sale emisiuni.

Plecarea lui de la B1 TV a adus unele modificări în grila de programe! Intervalul în care era difuzată “Lumea lui Banciu” va fi ocupat de Tudor Mușat, scrie paginademedia.ro.

 

citește și...