Motivele pentru care Ilie Năstase a rămas în relații bune cu Amalia după divorț! Cu ce sumă colosală a rămas după despărțire

04.05.2020, 12:08
Motivele pentru care Ilie Năstase a rămas în relații bune cu Amalia după divorț! Cu ce sumă colosală a rămas după despărțire
Motivele pentru care Ilie Năstase a rămas în relații bune cu Amalia după divorț

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în urmă cu aproximativ 10 ani, însă au reușit să rămână în relații foarte bune. Ambii și-au refăcut viața sentimentală alături de alte persoane.

Vedeta a mărturisit că mereu îi va fi recunoscătoare lui Ilie Năstase pentru ascensiunea sa în societate încă de când a devenit doamna Năstase. Foștii soți au împreună două fetițe.

Motivele pentru care Ilie Năstase a rămas în relații bune cu Amalia după divorț

Potrivit Playtech, Amalia Năstase ar fi rămas cu șapte milioane de euro după despărțirea de fostul tenismen. Niciunul dintre cei doi nu au dezvăluit vreodată motivele care au dus la separare. Cu toate că sunt implicați în noi relații amoroase, relația uimitoare dintre aceștia continuă să reziste.

Deși Ilie Năstase a fost căsătorit de mai multe ori, el nu a rupt niciodată legătura cu Amalia. Se știe că Brigitte Sfăt a încercat din răsputeri să încheie relația fostului sportiv cu mama fiicelor sale, însă fără rezultat.

‘Între ei nu s-a pus problema de bani sau de pensie alimentară. Ilie plătește tot ceea ce ține de copii, fără să pună întrebări. Școli, cursuri private, haine, călători, tot. Cât îi cere. Amalia, atât îi dă. În plus, el a continuat să o ajute în afaceri, a continuat să o sprijine și să îi fie aproape.

Sunt cei mai buni prieteni, deși multora nu le convine. Brigitte s-a chinuit ani întregi să rupă această legătură și nu a reușit. Între ei a existat și va exista mereu o relație aparte, o chimie deosebită. Se respectă enorm, iar Ilie este extrem de temperat și liniștit după discuțiile cu Amalia’, au declarat surse apropiate celor doi pentru Playtech.

Atât Ilie Năstase, cât și Amalia, și-au refăcut viața. În prezent, fostul tenismen este căsătorit cu Ioana Simion, iar fosta lui soție cu cu Răzvan Vasilescu, căruia i-a dăruit și un fiu.

citește și...