Ce se întâmplă cu vila din Primăverii a lui Ilie Năstase. Fostul sportiv s-a mutat la Constanța

24.02.2020, 09:53
Ce se întâmplă cu vila din Primăverii a lui Ilie Năstase. Fostul sportiv s-a mutat la Constanța

Ioana, actuala soție a fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase, a explicat ce se va întâmpla cu vila acestuia din Primăverii, după ce amândoi s-au mutat la Constanța.

De curând, Ilie Năstase s-a mutat la Constanța împreună cu actuala sa parteneră de viață, Ioana Simion. legendarul sportiv a renunțat la vila sa din cartierul primăverii din Capitală, casă în valoare de un milion de euro și unde a locuit timp de foarte mulți ani.

”Luna aceasta Ilie a pus lacătul pe casa din Primăverii. Ne-am luat lucrurile şi ne-am mutat la Constanţa. El de o săptămână este constănţean după ce şi-a schimbat şi buletinul. A vrut să fie din acelaşi oraş cu Simona Halep şi să fie mai aproape de mine şi de mare”, a explicat Ioana Simion pentru click.ro.


Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit ce se va întâmpla cu vila din primăverii a lui Ilie Năstase.

”Ilie nu va vinde casa şi nici nu o va închiria, iar fiicele sale stau cu Amalia. Noi ne-am închiriat un apartament în Complexul lui Ion Ţiriac, la Stejarii, şi vom sta acolo atunci când venim în Bucureşti cu treburi. Oricum începe sezonul estival, toată lumea se multă pe litoral. În Capitală vom veni doar pentru întâlnirile lui şi pentru tot ce ţine de sfera profesională”, a mai spus Ioana Simion pentru aceeași sursă.

citește și...