Motivele pentru care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio. ‘Nu este afectată, nu a avut nici de pierdut’

11.02.2021, 19:50
Motivele pentru care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio. 'Nu este afectată, nu a avut nici de pierdut'
Motivele pentru care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio. 'Nu este afectată, nu a avut nici de pierdut'

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio după nici două luni de relație.

Soțul Claudiei Pătrășcanu și blondina au petrecut momente de neuitat în Dubai și Maldive, însă povestea lor a ajuns la final.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Surse din apropierea fostului cuplu au mărturisit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au dat seama că nu-și doresc aceleași lucru pe viitor, motiv pentru care s-au despărțit. Se pare că vedeta nu a suferit foarte mult după separare.

‘Au încercat să aibă o relaţie, dar nu s-a putut, fiecare îşi dorea lucruri diferite. Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este… Au avut o vacanţă frumoasă împreună, au mers la restaurante, au existat momente împreună şi cadouri, dar atât. Bianca nu este afectată, nu a avut nici de pierdut, nici de câştigat, este o femeie căreia nu îi lipseşte ceva‘, au declarat surse apropiate Biancăi Drăgușanu pentru Fanatik.

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie singură

‘Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă.

Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică’, a spus Bianca Drăgușanu.

citește și...