Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău? Cum a fost surprins soțul Claudiei Pătrășcanu

11.02.2021, 15:11
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău? Cum a fost surprins soțul Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi despărțit, după ultimele mărturisiri făcute de vedetă pe contul ei de Instagram. Deși au petrecut fericiți în vacanțele împreună în Dubai și Maldive, acum povestea lor de iubire a ajuns la sfârșit. 

Bianca Drăgușanu a anunțat că este din nou o femeie liberă. Se pare că blondina a pus punct relației cu Gabi Bădălău, soțul Claudiei Pătrășcanu. În plus, bărbatul a fost surprins recent în compania mai multor tinere, la o petrecere privată.

Pe pagina ei de socializare, Bianca Drăgușanu a confirmat că nu mai este implicată în nicio relație.

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie singură

‘Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă.

Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică’, a spus Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău, în război cu mama copiilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se războiesc prin tribunale pentru divorț și custodia copiilor. Solista este hotărâtă să meargă mai departe cu procesul de custodie, însă a mărturisit că soțul ei nu-și dorește ca ei să rămână prieteni.

‘Am fost împreună la ziua lui Nicholas doar pentru copiii noștri. Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește. Fiecare avem viața noastră și trebuie să ne respectăm. El a fost cel care nu și-a respectat căsnicia. Am făcut o greșeală că l-am iertat în timpul căsniciei noastre. Eu nu sunt o femeie care sa stea prin cafenele, cluburi. Eu sunt o familistă. Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om. Nu se mai pune problema de împăcare, îmi doresc să fim prieteni pentru copiii noștri. Dar după cum se vede, încă ne războim prin instanțe’, a declarat Claudia la Antena Stars.

citește și...