Motivele pentru care Alin Sălăjean a fost eliminat de la ‘Survivor’. Discursul lui a fost unul emoționant

20.02.2021, 14:51
Motivele pentru care Alin Sălăjean a fost eliminat de la 'Survivor'. Discursul lui a fost unul emoționant
Motivele pentru care Alin Sălăjean a fost eliminat de la 'Survivor'. Discursul lui a fost unul emoționant

Alin Sălăjean, concurent în echipa Războinicilor, a fost eliminat de la ‘Survivor’! Războinicul, poreclit “Buturugă”, nu a fost lăsat de medic să meargă mai departe în competiție, din motive medicale. 

Plecarea lui Alin Sălăjean de la ‘Survivor’ i-a șocat pe toți! În urma unor analize amănunțite, doctorul emisiunii a decis că Alin nu mai poate participa la emisiune, el nefiind apt pentru a mai participa la probe.

Alin Sălăjean a părăsit Survivor România

Anunțul plecării lui Alin Sălăjean a fost făcut vineri seară, 19 februarie, la Consiliul de nominalizaare. Războinicul a ținut chiar și un discurs emoționant în fața celorlalți concurenți. Alin Sălăjean nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi.

”Survivor România este plin de surprize. Vorbeam întotdeauna de bărbăție, vorbeam că trebuie să fiu coerent în vorbire, în fapte, să știți că până în acest moment așa am făcut. Dăcă vă aduceți bine aminte vă spuneam că voi pleca de aici fără niciun fel de resentimente, pentru că pe mine nu mă afectează nicio părerea a unor oameni pe care-i cunosc de ceva timp. Mă afectează doar părerea prietenilor și a familiei. Am avut multe divergențe, am fost cred cel mai votat”, și-a început Alin discursul.

Alin Sălăjean i-a transmis și un mesaj lui Cătălin Moroșanu: ”Cătă, nici un resentiment. Să ne întâlnim cu bine, te iubesc în continuare și voi veni încontinuu la galele tale. Să ne întâlnim acasă cu drag. Baftă să ai”.

Ce spunea Alin Sălăjan înainte de a intra în competiția Survivor

Alin Sălăjean are 35 de ani, este prezentator de evenimente, locuiește în Cluj și este căsătorit. Chiar dacă a fost nevoit să se despartă de familie pentru o perioadă, concurentul care a făcut parte din echipa Războinicilor a vrut să câștige marele premiu la Survivor România și să își depășească limitele.

“Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu in ultimul rând, un test al supraviețuirii. Imi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, in momentul in care mă vedea, şi acei cinci prieteni adevarati”, a declarat Alin Salajean.

citește și...