Motivele care au dus la divorțul lui Adrian Mutu de Alexandra Dinu. ”Începi să privești din alt unghi, încep neînțelegerile”

08.11.2021, 13:24
Motivele care au dus la divorțul lui Adrian Mutu de Alexandra Dinu. ”Începi să privești din alt unghi, încep neînțelegerile”
Motivele care au dus la divorțul lui Adrian Mutu de Alexandra Dinu. ”Începi să privești din alt unghi, încep neînțelegerile”

Adrian Mutu, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații despre viața sa în cadrul unu podcast. printere altele, fostul jucător de fotbal, a explicat și care au fost motivele care au dus la divorțul său de Alexandra Dinu, prima sa soție, împreună cu care are un băiat. De asemenea Adrian Mutu a dezvăluit și cum a cunoscut-o pe Sandra, cea care îi este parteneră de viață în prezent.

Fostul fotbalistși actual antrenor  Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Invitat la un podcast, Adrian  Mutu a făcut dezvăluiri din viața sa. Acesta a explicat care au fost motivele divorțului de Alexandra Dinu, dar și când a cunoscut-o pe Sandra, actuala sa parteneră de viață.

Motivele care au dus la divorțul lui Adrian Mutu de Alexandra Dinu. ”Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine”

Despre cauzele care au dus la separarea dintre el și Alexandra Dinu, Adrian Mutu a declarat, conform wowbiz.ro: ”Ne-am căsătorit relativ repede, pentru că atunci când ne-am cunoscut a fost așa o iubire fulgerătoare, de adolescenți. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Nu mai țin minte cum ne-am cunoscut, cred că a venit să-mi ia un interviu pe vremea aia și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și …ne-am căsătorit repede, în sensul că n-am stat prea mult pe gânduri. Aveam energia aia a tinereții. A fost o relație scurtă, am fost trei ani împreună, dar din care a ieșit, să zic așa, acest minunat băiat al meu, Mario, de care sunt bucuroși și mândri amândoi… Din cauza tinereții, eram amândoi tineri, când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi, încep neînțelegerile, iar noi am pus capăt atunci că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine”.

”Am suferit, dar cam cum poate suferi un puști la 20 și ceva de ani. Suferi, apoi cunoști alte fete și după aia îți trece. Vorbim, suntem în relații bune de mulți ani. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Alexandra are și ea viața ei, are o nouă relație, e fericită, sper și ea să facă pasul a doua oară”, a adăugat el.

Adrian Mutu a vorbit și despre actuala sa soție, Sandra. Acesta a mărturisit că aceasta i-a atras atenția după ce a văzut-o la Miss România.

”Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat”, a afirmat fostul sportiv, potrivit spynews.ro.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească… În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai spus acesta, citat de click.ro.

Despre Consuelo, cea de-a doua lui soție, Mutu a declarat: „Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după însă nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15”.

 

citește și...