Monica Gabor mizează pe naturalețe. Ce spune despre filtrele folosite în online

14.03.2021, 10:33
Monica Gabor mizează pe naturalețe. Ce spune despre filtrele folosite în online
Monica Gabor mizează pe naturalețe. Ce spune despre filtrele folosite în online

Monica Gabor, în vârstă de 33 de ani, mizează pe naturalețe. Aceasta a postat în mediul online o fotografie în care apare fără machiaj și fără filtre.

Monica Gabor a fost dintotdeauna adepta unui aspect cât mai natural. În timp ce multe vedete recurg la tot felul de filtre pentru a-și îmbunătăți aspectul, Monica Gabor a postat în mediul online o fotografie în care apare fără machiaj și fără filtre.

Vedeta a avut și un mesaj la adresa persoanelor care obișnuiesc să folosească filtrele de pe Instagram, menite să le înfrumusețeze fața: “Acestă poză este fără filtru. Filtrele sunt grozave, dar te fac mai puțin încrezătoare atunci când nu le folosești. Bucură-te de frumusețea ta”.

Monica Gabor, de la Bacău în America

Monica Gabor s-a născut la Bacău. Și-a încercat norocul ca model și a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care și-a unit destinul în anul 2006. Cei doi au divorțat în urmă cu nouă ani, în 2011. Din mariajul Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu a rezultat o fiică, Irina.

După separarea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat drumul Americii, unde a început o poveste de dragoste cu afaceristul chinez Mr. Pink. După ce Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, Irina, fiica acestuia și a Monicăi Gabor, s-a mutat în America, alături de mama sa.

Într-o intervenție recentă la postul de televiziune Antena Stars, Monica Gabor a vorbit despre actualul ei partener de viață, Mr. Pink, dar și despre Irinel Columbeanu, fostul ei soț. ”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus Monica Gabor despre Mr. Pink, potrivit a1.ro. Despre Irinel Columbeanu, aceasta a comentat: ”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”.

citește și...