Monica Gabor mizează pe naturalețe. Ce spune despre filtrele folosite în online

14.03.2021, 10:33
Monica Gabor mizează pe naturalețe. Ce spune despre filtrele folosite în online

Monica Gabor, în vârstă de 33 de ani, mizează pe naturalețe. Aceasta a postat în mediul online o fotografie în care apare fără machiaj și fără filtre.

Monica Gabor a fost dintotdeauna adepta unui aspect cât mai natural. În timp ce multe vedete recurg la tot felul de filtre pentru a-și îmbunătăți aspectul, Monica Gabor a postat în mediul online o fotografie în care apare fără machiaj și fără filtre.

Vedeta a avut și un mesaj la adresa persoanelor care obișnuiesc să folosească filtrele de pe Instagram, menite să le înfrumusețeze fața: “Acestă poză este fără filtru. Filtrele sunt grozave, dar te fac mai puțin încrezătoare atunci când nu le folosești. Bucură-te de frumusețea ta”.

Monica Gabor, de la Bacău în America

Monica Gabor s-a născut la Bacău. Și-a încercat norocul ca model și a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care și-a unit destinul în anul 2006. Cei doi au divorțat în urmă cu nouă ani, în 2011. Din mariajul Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu a rezultat o fiică, Irina.

După separarea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat drumul Americii, unde a început o poveste de dragoste cu afaceristul chinez Mr. Pink. După ce Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, Irina, fiica acestuia și a Monicăi Gabor, s-a mutat în America, alături de mama sa.

Într-o intervenție recentă la postul de televiziune Antena Stars, Monica Gabor a vorbit despre actualul ei partener de viață, Mr. Pink, dar și despre Irinel Columbeanu, fostul ei soț. ”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus Monica Gabor despre Mr. Pink, potrivit a1.ro. Despre Irinel Columbeanu, aceasta a comentat: ”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”.