Unde locuiește acum Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink! S-a întors în America, dar nu în casa afaceristului chinez

30.08.2021, 10:36
Unde locuiește acum Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink! S-a întors în America, dar nu în casa afaceristului chinez
Unde locuiește acum Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink! S-a întors în America, dar nu în casa afaceristului chinez

Vestea că Monica Gabor s-a despărțit de Mr.Pink după 10 ani de relație a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că mulți se așteptau ca cei doi să-și oficializeze relația. Până în acest moment, fosta soție lui Irinel Columbeanu nu a oferit nicio declarație pe acest subiect. 

Unde locuiește acum Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink

În schimb, surse din anturajul ei spun că Monica Gabor s-a întors în America la Mr.Pink, însă gurile rele susțin că vedeta nu mai locuiește de ceva timp în casa milionarului chinez.

De curând, Monica Gabor s-a întors în SUA, după ce a petrecut mult timp în Dubai și Grecia, cu sora ei, Ramona Gabor. Conform Playtech, șatena s-a mutat deja cu fiica ei, Irinuca, într-un apartament din Beverly Hills, după ce a plecat din casa lui Mr.Pink din Malibu.

Reacția lui Irinel Columbeanu, după ce s-a zvonit că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink

Omul de afaceri a mărturisit că nu știe nimic despre această informație conform căreia Monica Gabor nu mai formează un cuplu cu Mr. Pink.

“Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten. În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit. Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine.”, a declarat Irinel pentru Impact.ro.

Zvonurile că cei doi nu mai sunt împreună au fost alimentate de faptul că Monica Gabor a șters toate pozele de pe Instagram cu afaceristul și băiețelul acestuia.

Ce spunea Columbeanu despre divorțul de Monica Gabor

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu, citat de spynews.ro.

citește și...