Monica Gabor a revenit în România! Care a fost primul loc în care a mers fosta lui Columbeanu

10.08.2021, 14:20
Monica Gabor a revenit în România! Care a fost primul loc în care a mers fosta lui Columbeanu
Monica Gabor a revenit în România! Care a fost primul loc în care a mers fosta lui Columbeanu

Monica Gabor a revenit în România, după despărțirea de Mr. Pink! Ea și afaceristul și-ar fi încheiat toate socotelile, iar vedeta a decis să se întoarcă în țară momentan. 

Monica Gabor nu a oferit până acum nicio declarație despre separarea de Mr. Pink și pare că nu se lasă afectată. După ce s-a întors din vacanța petrecută alături de sora ei, Ramona, Monica a mers acasă, în orașul natal, acolo unde s-a dus direct la cimitirul din Bacău.

Monica Gabor a revenit în România!

Aceasta, împreună cu cele două surori ale ei, au avut grijă să aranjeze mormintele părinților. Conform Ciao.ro, Monica Gabor ar fi scos din buzunar aproximativ 2000 de euro pentru locurile de veci ale tatălui și mamei sale.

„Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, au spus angajații din cimitirul Bacău, pentru ciao.ro.

Ce spune Irinel Columbeanu

După zece ani de relație, Monica Gabor și Mr. Pink și-ar fi spus adio pentru totdeauna. La aflarea acestei vești, Irinel Columbeanu s-a arătat surprins, mai ales că fiica lui, Irinuca, se mutase cu mama ei în America.

Omul de afaceri a mărturisit că nu știe nimic despre această informație conform căreia Monica Gabor nu mai formează un cuplu cu Mr. Pink.

“Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten. În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit.

Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine.”, a declarat Irinel pentru Impact.ro.

 

citește și...