Monica Davidescu și familia sa, infectați cu COVID-19. ”Ne-am pozitivat și am rămas acasă”

02.02.2022, 14:40
Monica Davidescu și familia sa, infectați cu COVID-19. ”Ne-am pozitivat și am rămas acasă”
Monica Davidescu și familia sa, infectați cu COVID-19. ”Ne-am pozitivat și am rămas acasă”

Actrița Monica Davidescu, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că ea și familia sa au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Săptămâna trecută Aurelian Temișan și fiica lui, Dora, au fost depistați pozitiv la testul Covid-19, iar apoi și Monica Davidescu s-a infectat.”Ne-am pozitivat și am rămas acasă”, a declarat vedeta.

Monica Davidescu, soțul ei, Aurelian Temișan, și fiica lor, Dora, s-au infectat cu COVID-19. Săptămâna trecută Aurelian Temișan și fiica lui, Dora, au fost depistați pozitiv la testul Covid-19, iar apoi și Monica Davidescu s-a infectat.

Actrița a dat detalii la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Monica Davidescu și familia sa, infectați cu COVID-19. ”Temi abia aștepta să rupă ușa mâine”

„Ne-am pozitivat și am rămas acasă, nu ieșim nicăieri. În ziua în care au debutat simptomele am fost la un centru de evaluare unde am primit un consult amanunțit, medicamente, sfaturi, și , când am început să iau medicamentele au dat simptomele înapoi. Am avut o zi în care m-a simțit mai moale, dar sunt deja în a patra zi și fac curat în sertare. Temi abia aștepta să rupă ușa mâine, îl trimit să cumpere portocale. Eu sunt până vineri în carantină, cu Dora”, a declarat Monica Davidescu, potrivit click.ro.

Monica Davidescu a explicat că nu crede că virusul a fost luat de fiica sa de la școală: ”Nu este vorba doar de școală, este vorba de mall-uri, piețe, magazine, este un virus care se transmite mult mai repede. Dacă spunem că de la școală se îmbolnăvesc cei mai mult, o să zicem că de acolo vin toate problemele”.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, împreună de 27 de ani

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc. Cântărețul a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri despre începutul poveștii lor de dragoste.

”Sunt 27 de ani de când am cunoscut-o pe Monica. Am cunoscut-o într-o seară, într-un local unde era un spectacol de noapte, cum se purta pe vremea aceea. Ea prezenta, iar eu urma să intru pe scenă. Aceasta a fost prima întâlnire cu Monica, după care, având o hartă a României, pusă în detaliu, pe perete, în cabină, am întrebat-o de unde este. Mi-a localizat, ca zonă, Prahova. Am căutat două zile. A treia seară, mi-a luat degetul și l-a pus pe hartă unde este, că eu nu aș fi găsit”, a mărturisit Aurelian Temișan.

”Am început să stau de vorbă cu ea, și, de acolo, parte din povestea pe care o știți deja. A doua seară am condus-o acasă, spunând că, unde stă ea… Stătea în gazdă, evident, și eu stăteam în gazdă, nu aveam încă apartamentul meu. O duceam acasă în fiecare noapte. De atunci, a început să se lege această relație. O legătură și mai puternică după 11 ani de relație,a venit în momentul în care, în fața bunului Dumnezeu, am spus „Da” amândoi”, a adăugat el.

citește și...