Monica Davidescu, despre operațiile estetice. ”Eu mă tem de intervențiile care ar putea să strice”

19.09.2022, 16:40
Monica Davidescu, despre operațiile estetice. ”Eu mă tem de intervențiile care ar putea să strice”
Monica Davidescu, despre operațiile estetice

Actrița Monica Davidescu, în vârstă de 50 de ani, a comentat pe marginea operațiilor de ordin estetice. Vedeta a explicat că a trecut pragul medicului estetician, însă se teme de intervenții și a spus de ce. ”Eu mă tem de intervențiile estetice care ar putea să strice”, a declarat Monica Davidescu într-un interviu.

Monica Davidescu arată foarte bine și este într-o formă fizică de invidiat.

Binecunoscuta actriță a vorbit despre operațiile estetice pentru click.ro.

Monica Davidescu, despre operațiile estetice. ”Am făcut doar o mezoterapie”

„Pentru cum arăt, trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu. M-a înzestrat cu o genă bună. Degeaba faci eforturi, dacă gena nu te ajută. Dar și eu am mare grijă să păstrez și să conserv ceea ce mi-a fost dăruit de natură”, a declarat Monica Davidescu.

 

“Mi-am promis, când împlinesc 50 de ani să merg la un specialist estetician pentru o evaluare. Ceea ce am și făcut. Am mers la el și i-am ascultat sfatul. Am făcut doar o mezoterapie. Dar am avut emoții foarte mari pentru această întâlnire cu medicul. Eu mă tem de intervențiile estetice care ar putea să strice”, a adăugat actrița.

Monica Davidescu este căsătorită cu Aurelian Temișan

Monica Davidescu este o cunoscută și foarte apreciată actriță. În plan personal, Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

”Sunt 27 de ani de când am cunoscut-o pe Monica. Am cunoscut-o într-o seară, într-un local unde era un spectacol de noapte, cum se purta pe vremea aceea. Ea prezenta, iar eu urma să intru pe scenă. Aceasta a fost prima întâlnire cu Monica, după care, având o hartă a României, pusă în detaliu, pe perete, în cabină, am întrebat-o de unde este. Mi-a localizat, ca zonă, Prahova. Am căutat două zile. A treia seară, mi-a luat degetul și l-a pus pe hartă unde este, că eu nu aș fi găsit”, a mărturisit Aurelian Temișan la emisiunea ”Star magazin”.

 

”Am început să stau de vorbă cu ea, și, de acolo, parte din povestea pe care o știți deja. A doua seară am condus-o acasă, spunând că, unde stă ea… Stătea în gazdă, evident, și eu stăteam în gazdă, nu aveam încă apartamentul meu. O duceam acasă în fiecare noapte. De atunci, a început să se lege această relație. O legătură și mai puternică după 11 ani de relație,a venit în momentul în care, în fața bunului Dumnezeu, am spus „Da” amândoi”, a completat acesta.

citește și...