Monica Bârlădeanu slăbește cu dieta hiperproteică. Ce alimente a scos definitiv din meniul său

20.10.2020, 12:56
Monica Bârlădeanu slăbește cu dieta hiperproteică. Ce alimente a scos definitiv din meniul său
Monica Bârlădeanu slăbește cu dieta hiperproteică. Ce alimente a scos definitiv din meniul său

Monica Bârlădeanu slăbește cu ajutorul dietei hiperproteice. Vedeta a explicat care este regimul ei de viață.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Actrița din serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a vorbit, pentru ”Ce se întâmplă doctore?”, despre cum reușește să fie într-o formă fiziucă de invidiat. Vedeta a explicat că ține o dietă hiperproteică.

”În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist”, a spus Monica Bârlădeanu pentru sursa mai sus-menționată.

”În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a adăugat ea.


Actrița a mărturisit că a scos dulciurile din alimentația sa.

”Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci”, a mărturisit vedeta.

Ce mănâncă Monica Bârlădeanu într-o zi

Monica Bârlădeanu a dezvăluit și ce anume mănâncă într-o zi.

”Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a detaliat Monica Bârlădeanu.

Cât a luat Monica Bârlădeanu cel mai mult în greutate

”Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul”, a mai mărturisit actrița.

citește și...