Cum a decurs cea de-a șasea operație a fiului lui Kamara. Artistul a dat primele detalii

29.07.2020, 20:49
Cum a decurs cea de-a șasea operație a fiului lui Kamara. Artistul a dat primele detalii
Cum a decurs cea de-a șasea operație a fiului lui Kamara. Artistul a dat primele detalii

Kamara și fosta lui soție, Oana, au decis să facă pace și să fie alături de fiul lor, Leon. Încă de la naștere, micuțul se confruntă cu probleme de sănătate, iar recent a suferit cea de-a șasea operație.

În prezent, solistul din trupa Alb Negru și mama băiatului se află la Barcelona! Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală, părinții lui fiind în permanență lângă el.

A fost operat din nou

Micuțul a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, iar Kamara face toate eforturile pentru ca el să ducă o viață normală. Imediat după operație, Kamara a oferit și primele detalii despre starea de sănătate a fiului său.

‘A fost bine. S-a trezit mai plângăcios așa cum e normal de altfel, după anestezie. Acum așteptăm să vedem asta în decursul timpul când o să vină doctorul la control în România. Va veni în România să-l vadă pe Leon peste 3 luni mai venim la un tratament intensiv. Intervenția a durat 30 de minute – 40, cam așa cu tot, dar ni l-au adus după o oră’, a declarat Kamara, pentru Antena Stars.

Fosta soție a lui Kamara, probleme la naștere

Din păcate, Leon mai are nevoie de încă alte două, iar costurile intervențiilor sunt extrem de ridicate.

‘Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere.

S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent. Eu am ales să stau lângă Leon timp de 3 ani, nu făceam altceva’, a declarat Oana, soția lui Kamara, în cadrul unei emisiuni tv.

citește și...