Momentul de cotitură din viața actriței Nuami Dinescu. ”Mi-au spus toți că o să mor de foame”

12.06.2020, 12:18
Momentul de cotitură din viața actriței Nuami Dinescu. ”Mi-au spus toți că o să mor de foame”
Momentul de cotitură din viața actriței Nuami Dinescu. ”Mi-au spus toți că o să mor de foame”

Actrița Nuami Dinescu s-a confesat. Vedeta a făcut mărturisiri despre viața și cariera ei și despre momentele dificile prin care a trecut.

Unul dintre momentele e cotitură din viața actriței Nuami Dinescu a fost cel în care a decis să plece din București și să se mute la Reșița, pentru a lucra la teatrul de acolo. Artista a mărturisit că nu puțini au fost cei care i-au spus că o să moară de foame.

”Au fost multe. Primul, în 1987, când am renunțat la slujba din București și la examenul pentru Filologie, după ce căzusem la diferență foarte mică de ultimul intrat și am plecat la Teatrul de Stat din Reșița.

Mi-au spus toți că o să mor de foame, dar nu m-a întors nimic din drum. Au tot fost cotituri. Am decis, mi-am asumat și am mers mai departe”, a declarat Nuami Dinescu pentru thriveglobal.ro.

Ce spune despre eșecurile din viața sa

Nuami Dinescu a vorbit și despre eșecurile din viața sa, despre care spune că, în timp, s-au transformat în victorii.

”Mă gândesc adesea la eșecurile din viața mea și, cu sinceritate, recunosc că unele devin, în timp, victorii. Sună a paradox, dar viața bate filmul, nu-i așa?!

De exemplu, acum doi ani, în iunie 2018, când s-a schimbat conducerea în TVR și emisiunea pe care o prezentam împreună cu două fete a ieșit, fără nicio explicație, din grilă, m-a răsucit un pic în loc. Eram într-o formă fizică excepțională, slăbisem, eram destul de apreciată și, cred, iubită și de colegi. Nu mă așteptam la asta, mai ales că noua conducere mă știa bine. Atunci, mi s-a părut că am eșuat. Dar după o vreme, am început să văd altfel lucrurile și, într-o bună zi, nu mi-a mai păsat. Pur și simplu.

E foarte important să știi tu că ești un profesionist bun și să ai încredere în tine, indiferent cât de frică îți e de provocări, de unde vin și cum arată ele. Ceva, ceva va apărea de undeva. Treaba ta e să te ții în formă, pregătit, să fii gata la primul semn. Au apărut alte proiecte, răsplătite și financiar și moral, m-au descoperit oameni cu care am făcut lucruri pe care nu credeam în veci că sunt capabilă să le fac, care au deschis alte uși, alte oportunități”, a mai spus cunoscuta actriță.

citește și...