Momentele dificile prin care a trecut Dana Săvuică. ”Am intrat în niște dureri atroce. Urlam de durere”

26.11.2021, 11:45
Momentele dificile prin care a trecut Dana Săvuică. ”Am intrat în niște dureri atroce. Urlam de durere”
Momentele dificile prin care a trecut Dana Săvuică. ”Am intrat în niște dureri atroce. Urlam de durere”

Fostul fotomodel Dana Săvuică, în vârstă de 51 de ani, a trecut prin momente dificile de curând, din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta a dat detalii, la o emisiune de televiziune, despre cei i s-a întâmplat. ”Am intrat în niște dureri atroce. Urlam de durere”, a mărturisit Dana Săvuică despre problemele cu care s-a confruntat.

Dana Săvuică s-a confruntat cu probleme de sănătate de curând.

La începutul lunii noiembrie, vedeta a suferit o operație de hernie de disc.

Momentele dificile prin care a trecut Dana Săvuică. ”Credeam că sunt invincibilă”

La emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Dana Săvuică a dat detalii despre ce s-a întâmplat.

“Evident că nu am fost atentă. Credeam că sunt invincibilă și am considerat că sunt tânără și sănătoasă și o să merg înainte. Durerile le rezolvam la început cu calmante. Așa că eu călătoream, căram bagaje… Mi-am făcut un RMN și doctorul radiolog mi-a zis să merg la neurochirurg. Inițial am zis că nu fac operație. A avut 3 momente când nu mă puteam mișca, dar luam calmante și continuam. (…) Într-o zi cu soare m-am ridicat din pat, mi-am făcut exercițiile , apoi am intrat în niște dureri atroce. Urlam de durere (…) Am ajuns la doctorul Catană, care e foarte bun. (…) A doua zi am intrat în operație. Când m-am trezit nu mă durea nimic. Eu nu mai puteam sta pe scaun înainte”, a explicat vedeta.

Ce spune Dana Săvuică despre operațile estetice

În cadrul unui interviu interviu, Dana Săvuică a vorbit despre operațiile estetice, explicând că are o singură intervenție, la nas.

”Singura operaţie pe care o am este cea la nas, pe care am făcut-o când eram model şi tocmai intrasem şi la Televiziunea Română. Şi, pe lângă faptul că aveam o deviaţie de sept, a fost şi o sugestie venită din partea Zinei Dumitrescu şi a realizatorilor TV din perioada aceea, care îşi doreau să am nasul mai estetic. Nu vreau să ajung la operaţii estetice, nu vreau să ajung să-mi transform trăsăturile şi să fiu alta decât sunt. Dar apelez la mici îmbunătăţiri, ca măşti cu acid hialuronic sau cu colagen, îmi fac botox o dată pe an, pentru prevenirea apariţiei ridurilor, mici intervenţii pe care am început să le fac de la 40 şi ceva de ani”, a dezvăluit vedeta.

În ceea ce privește viața sentimentală, Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener.

citește și...