Momentele dificile din viața Dianei Dumitrescu. ”A fost o etapă foarte grea în viața mea”

10.06.2021, 15:58
Momentele dificile din viața Dianei Dumitrescu. ”A fost o etapă foarte grea în viața mea”
Momentele dificile din viața Dianei Dumitrescu. ”A fost o etapă foarte grea în viața mea”

Actrița Diana Dumitrescu a vorbiut despre momentele dificile din viața sa, după ce a divorțat de primul său soț.

Diana Dumitrescu este mămica unui băiețel. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului 2018. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost măritată cu producătorul Ducu Ion.

La o emisiune de televiziune, Diana Dumitrescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după divorț.

Diana Dumitrescu: ”Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare”

Vedeta a mărturisit că a trecut prin stări depresive după separarea de primul soț și a făcut terapie pentru a depăși acea perioadă. ”Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 de la un episod traumatic. La mine a fost la 30, pentru că am divorțat. A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo”, a declarat Diana Dumitrescu, citată de spynews.ro.

”Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou”, a adăugat aceasta.

”În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. (…) În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă”, a încheiat Diana Dumitrescu.

citește și...