Tily Niculae se pregătește să nască, dar nu are unde! Spitalul este închis din cauza coronavirusului

26.03.2020, 11:02
Tily Niculae se pregătește să nască, dar nu are unde! Spitalul este închis din cauza coronavirusului
Tily Niculae se pregătește să nască, dar nu are unde! 

Tily Niculae, însărcinată pentru a doua oară, va fi nevoită să nască la altă maternitate și cu alt medic decât cel care i-a supravegheat sarcina, din cauza pandemiei de coronavirus.

Tily Niculae se pregătește să nască, dar nu are unde!

Actrița cunoscută din serialul „La Bloc” urmează să aducă pe lume un băiețel, însă maternitatea privată unde avea programată nașterea prin cezariană a fost închisă.

‘Voi naște la clinica unde lucrează doctorul meu, dar nu doresc să spun la ce spital. Copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri. Am învățat asta de la sarcina cu Sofia, când am cumpărat toate prostiile și a fost exemplul cel mai prost când a venit vorba despre cosumerismul excesiv’, a declarat Tily Niculae pentru Click!

În plus, Tily Niculae este și panicată de această pandemie și a publicat un mesaj pe rețele de socializare.

‘Sofia vrea să descopere vaccinul pentru COVID-19, iar eu NU clachez. Între timp, eu trec de la plâns, la ras. M-a emoționat maxim un mesaj. De ieri și până azi nu am dormit. Am simțit într-un fel că lucrurile o iau razna. Pentru că oricât aș «urla» aici, nu am cum să opresc INCONȘTIENȚA unora. O gravidă a blocat și închis sistemul MEDLIFE.

Nu vă zic când urma să nasc, că îmi cade părul din cap. Ca mine, alte mame. Ca noi, alți părinți, frați, surori-cadrele medicale. Care au fost expuse cu bună știință. Nu am cum și nu voi uita vocea medicului de azi de dimineață. Aș putea spune că sunt în pom. Dar eu zic – încă rămân în echilibru. Pentru că, în acest moment, doar această opțiune o AM!: #RĂDUCU, SĂ ȘTII CĂ SUNTEM BINE! Ascultă de mami că E BINE! Nu avem sigur nici spital, nici medic. Dar tu ține-te bine de mine că ești în siguranță!’, a spus Tily Niculae pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ai fost o zmeurica cand am aflat ca vei veni in bratele noastre. In aceste luni te-am incurajat sa ai incredere in tine si in mine. Dumnezeul la care m-am rugat sa primim al doilea copil a stiut cata dragoste incape in inima si bratele noastre ca si familie. In timp ce iti scriu, pufosul meu, tatal tau este foarte emotionat dar si suparat pentru ca nu te va tine in brate din momentul zero! Surioara ta, a avut grija de mine in toate aceste luni. Îi este foarte dor de noi doua, dar dimineata sigur o auzi cand iti spune: ‘Te iubesc!’ Bunicii tai,(esti extrem de norocos sa ai ambele ‘perechi’) au grija de mine in fiecare zi. Ma intreaba : cum sunt,ce fac?? Stiu ca daca eu sunt bine, TU esti bine! Matusa ta de abia asteapta sa te vada si sa te imbratiseze. Verisorii tai, pfff, o sa ramai uimit ce verisori mari ai si care sunt pe baricade! …te vor ADORA. Iar oamenii, iubitule, ti-au transmis toata energia lor pozitiva. Oameni pe care mami nu i-a cunoscut. Dar, zilnic si-au aratat intentia si energia lor buna. In lume, acum, lucrurile nu sunt roz…dar pentru mine, indata ce te voi tine in brate va fi curcubeu pe cer! ‘Tu-mi esti soarele si luna Si te iubesc din totdeauna Te iubesc din alte vieti’ : : : #tilyniculae #actress #parenting #kids #woman #motherhood #motheroftwo #television #mood #life #mylife #amazing #journey #pregnant #family #weareready #romania #newborn #3trimestre #babyBoy #Radu #joy #soontocome #woman #smile #9months #pregnantwoman #relax Photo credit: @dragoslapadatu

O postare distribuită de Tily Niculae (@tilyniculae) pe

citește și...