Ce spune Bianca Comănici despre apropierea dintre fratele său și Adriana de la ‘Puterea dragostei’

24.05.2021, 16:13
Ce spune Bianca Comănici despre apropierea dintre fratele său și Adriana de la 'Puterea dragostei'
Ce spune Bianca Comănici despre apropierea dintre fratele său și Adriana de la 'Puterea dragostei'

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, a comentat despre apropierea dintre fratele său, Cristian, și Adriana, sora Alexandrei.

În cel de-al treilea sezon al show-ului de la Kanal D, fratele vedetei, Cristian Comănici, a intrat pentru a își găsi jumătatea. Tânărul a mărturisit, în repetate rânduri, că o place pe Mariana, însă o relație între ei nu s-a concretizat nici până în momentul de față.

Cristian Comănici, relație cu Adriana de la ‘Puterea dragostei’?

Zilele trecute, Cristian Comănici s-a apropiat tot mai mult de Adriana de la ‘Puterea dragostei’, tânăra care l-a susținut întotdeauna. Sora lui Cristian, Bianca Comănici, a fost întrebată de internauți ce părere are despre o posibilă relație între fratele său și Adriana.

„Da, am văzut, dar nu cred că este nimic între cei doi. O să fiu sinceră. Nu consider că se potrivesc. Ca și prieteni se potrivesc, ca și iubiți, relație, nu”, a declarat Bianca Comănici, la InstaStory.

Un fost concurent de la ‘Puterea dragostei’, Alexandru Moroșanu, a vorbit deschis despre sentimentele lui Cristian Comănici pentru Mariana.

„N-ai cum să stai atât de mult timp după o femeie fără să o iubești. Nu avea nimic de câștigat. E îndrăgostit și el și celălalt prieten al meu, Rareș. Rareș a luptat extraordinar de mult. În emisiune, Mariana, prietena mea dragă, le dădea reci, acasă le dădea mesaje „calde”. Mariana îmi zicea că nu îi dă atenția necesară (n. red. lui Rareș) pentru că era foarte copilăros.

Ei doi (n. red. Cristian Comănici și Rareș) erau rivali, dar făceau aceleași lucruri în același timp, aceeași zi, aceleași flori”, a mărturisit fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’, a declarat tânărul în platoul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”.

citește și...