Moment incredibil pentru Mihai Bendeac pe scena de la iUmor. „Eu nu știu ce s-a întâmplat acolo. Am rămas cu gură căscată”. Cine este concurentul care l-a surprins pe actor

07.12.2021, 14:37
Moment incredibil pentru Mihai Bendeac pe scena de la iUmor. „Eu nu știu ce s-a întâmplat acolo. Am rămas cu gură căscată”. Cine este concurentul care l-a surprins pe actor

Show-ul iUmor se apropie cu pași repezi de marea finală. Un concurent l-a făcut pe Mihai Bendeac să se ridice de pe scaun. Actorul a fosr extrem de impresionat de numărul unui concurent.

În a 11-a ediție de iUmor Sezonul 11, din 5 decembrie 2021, unul dintre concurenți a impresionat cu numărul său de mentalism. Momentul lui i-a determinat pe jurați să-l voteze cu Da, fără să stea pe gânduri. Mai mult, Mihai Bendeac a fost atât de captivat de moment, încât a urcat pe scenă.

Sylar este concurentul care a urcat pe scenă de la iUmor însoțit de prietenul său imaginar, Paul. La un moment dat, Sylar a cerut ajutorul unei persoane din public, iar juratul de la Antena 1 a fost primul care a reacționat.

Mihai Bendeac: „Am rămas cu gură căscată”

„Eu și Paul avem nevoie de un asistent pe scenă, așa că dacă doriți să participați puteți ridica mâna!”, a spus Sylar de la iUmor.

Mihai Bendeac s-a implicat în momentul făcut de mentalist, în timp ce prietenul imaginar al concurentului l-a atins pe spate.

„Eu nu știu ce s-a întâmplat acolo! Nu m-a atins el? Am simțit că m-a atins de două ori”, a fost replica juratului de la iUmor.

 

Bendeac nu poate să își explice momentul realizat de mentalist

Concurentul l-a atins pe frunte pe Mihai Bendeac și i-a spus că atingerea de pe spate este făcută de prietenul său imaginar.

„Am simțit că m-a atins de două ori… Nu știu care este șmecheria… Am rămas cu gură căscată.. Cum a făcut, a schimbat carnețelul, altfel nu îmi explic cum a făcut”, a mai spus Bendeac.

Jocul a continuat, iar Bendeac și-a dorit să se implice mai mult. La un moment dat, actorul a primit un carnețel de la participantul de pe scenă, apoi i-a cerut fantomei un pix. Pixurile au căzut în mod surprinzător.

Însă, momentul cel mai impresionant a fost când mentalistul i-a citit gândurile actorului. Terrmenul „pământ” scris pe fruntea lui Sylar a fost cel gândit de vedetă.

 

 

citește și...