Mihai Bendeac a părăsit masa juriului la ”iUmor”. „Nu se mai poate!”

06.11.2021, 15:23
Mihai Bendeac a părăsit masa juriului la ”iUmor”. „Nu se mai poate!”
Mihai Bendeac a părăsit masa juriului la ”iUmor”. „Nu se mai poate!”

Nervii juraţilor au fost puşi din nou la grea încercare în cea mai nouă ediţie a emisiunii ”iUmor”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la postul de televiziune Antena 1. La un moment dat, Mihai Bendeac, unul dintre cei trei jurați de la show, nu a mai stat pe gânduri şi a părăsit masa juriului: „Nu se mai poate!”, a declarat acesta.

Un concurent venit tocmai din Spania le-a testat răbdarea juraţilor ”iUmor”, în cea de-a şaptea ediţie a emisiunii de la Antena 1. Scriitor, ghid turistic şi chiar autor de cărţi de călătorii, Iulian i-a pus la încercare pe juraţi, în fel şi chip.

De la un test de matematică, la care Cheloo a ieşit la joc imediat, până la un aşa-zis moment de magie, concurentul i-a trecut pe juraţi prin toate stările. Mai mult, Mihai Bendeac chiar a părăsit masa juriului, la un moment dat, exclamând: „Nu se mai poate!”.

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se așează la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.  Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...