Modelul care a băut până la “10 sticle de vin pe zi” dezvăluie adevărul sumbru din spatele fotografiilor sexy. “Nu știam că sunt alcoolică”

06.12.2022, 14:29

În vârstă de 33 de ani, veteranul de pe Instagram și veteran al Forțelor Aeriene Americane a deschis cu curaj despre dependența ei, după ce o reabilitare privată de 10.000 de dolari i-a permis să renunțe la obiceiurile ei și să găsească sobrietate. “Fata puternică dispăruse – nu știam cine eram la acea vreme, nu știam că sunt alcoolică, credeam că este doar ceva pentru a gestiona anxietatea. Mă trezeam dimineața tremurând din cauza sevrajului”.

Un model uimitor și un veteran al Forțelor Aeriene americane a dezvăluit cu curaj că în spatele fotografiilor sale pline de farmec și picanterii se ascunde o dependență chinuitoare.

Alysia Magen din Nebraska a recunoscut că în urmă cu doar șase luni se sinucidea și era “la câteva secunde de moarte”, transmite dailystar.co.uk.

Modelul care a băut până la “10 sticle de vin pe zi”

Modelul, care locuiește acum în Miami, Florida, are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, unde împărtășește instantanee picante și oferă o perspectivă asupra stilului său de viață somptuos.

Tânăra în vârstă de 33 de ani a susținut că instantaneele ei sexy nu sunt decât o fațadă superficială.

“Nu știam că sunt alcoolică, credeam că este doar ceva pentru a gestiona anxietatea”

Alysia a dezvăluit cu curaj că a fost o alcoolică “abia funcțională” care bea până la “10 sticle de vin pe zi”.

Bea de ‘dimineața până seara’ pentru a face față traumelor provocate de abuzurile fizice, emoționale și financiare din partea foștilor ei parteneri.

Alysia, cunoscută sub numele de @itsalysiamagen pe Instagram, s-a deschis pentru prima dată despre adaosul ei.

Ea a spus: “Nu, nu, nu: “Fata puternică dispăruse – nu știam cine eram la acea vreme, nu știam că sunt alcoolică, credeam că este doar ceva pentru a gestiona anxietatea. Mă trezeam dimineața tremurând din cauza sevrajului. Pe atunci credeam că este un atac de panică și începeam să beau shooters (băuturi spirtoase) imediat ce mă trezeam.

Abia mai târziu mi-am dat seama ce se întâmpla cu adevărat. Eram atât de bolnavă mental și puteam vedea că aveam dureri și că nu eram acolo. M-am simțit ca un impostor și un fals pentru că am trăit o minciună atât de mult timp. Uneori nici nu mă puteam privi în oglindă.”

Modelul a început să consume droguri

Băutura lui Alysia a început în timp ce era în armată și s-a înrăutățit progresiv după ce ar fi fost retrogradată pentru că a postat pe Instagram un instantaneu sexy cu ea alături de unul cu ea în uniformă militară.

În cele din urmă, lucrurile au scăpat de sub control, deoarece modelul a început să consume și droguri precum cocaina și opioide.

La un moment dat, ea a făcut o supradoză și a fost transportată de urgență la spital.

Alysia a spus: “Doctorii au spus că dacă aș fi fost 10 secunde mai târziu, aș fi murit. Am fost literalmente la câteva secunde de moarte, dar nu mi-a păsat. Îmi pierdusem orice interes pentru viață.

Faptul că te confrunți cu atâta durere și traume te face să vrei să te droghezi pentru a amorți durerea. Am vrut să cer ajutor, dar când ai oameni negativi în viața ta, aceștia încearcă mereu să te tragă în jos.”

Știind că nu poate continua pe această cale, Alysia a cheltuit 10.000 de dolari (8.200 de lire sterline) la o clinică privată de dezintoxicare pentru a scăpa de dependență.

Ea a continuat: “Acum că mi-am revenit, vreau să răspândesc mesajul că toată lumea ar trebui să ceară ajutor dacă are nevoie de el.

“Nu am trecut prin toate aceste lucruri pentru a păstra povestea în interior”.

citește și...