Misha, pregătită de schimbări în viața ei. ”Am o nouă viziune și știu clar ce am de făcut”

21.07.2020, 14:35
Misha, pregătită de schimbări în viața ei. ”Am o nouă viziune și știu clar ce am de făcut”
Misha, pregătită de schimbări în viața ei. ”Am o nouă viziune și știu clar ce am de făcut”

Cântăreața Misha, fosta soție a lui Connect-R își dorește să facă schimbări în viața sa. Artiksta a afirmat că ștuie foarte bine ce anume are de făcut în acest sens.

Este frumoasă, este talentată și este pusă pe schimbări, după cum a declarat chiar ea. Misha le-a mărturisit prietenilor ei din mediul virtual că este pregătită pentru o schimbare pozitivă în viața ei.

”Îmi asum responsabilitatea asupra vieții mele. Dizolv tot ce stă în calea împlinirii mele. Am o nouă viziune și știu clar ce am de făcut. Sunt pregătită pentru o schimbare pozitivă. Așa să fie și așa este”, a fost mesajul postat de Misha în mediul online, potrivit spynews.ro.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maya, de care se ocupă amândoi.

Cum se menține Misha în formă

Recent, Misha a acordat un interviu și a vorbit despre dorința de a mai slăbi câteva kilograme, dar și despre cura de slăbire pe care a ținut-o.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin… Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50”, a dezvăluit Misha.

Cine este Misha

Mihalache Marina Mihaela, cunoscută publicului drept Misha, s-a născut la 22 iunie 1991 în Republica Moldova și s-a stabilit în România, în orașul Galați, la vârsta de 2 ani. A absolvit Liceul de artă “D. Cuclin” secția chitară – pian. La 18 ani se mută în București, se înscrie la Facultatea de Teatru și Actorie și ia contact pentru prima oară cu industria muzicală. În 2013 lansează “Tenerife” alături de Dj Sava, piesă care a prins foarte bine la public. În 2015, lansează tot alături de Dj Sava piesa „Amor a Monaco”.  Tot în anul 2015 lansează și melodia „Vamos”, melodie ce adună în timp record peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube.

citește și...