Misha, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Fosta soție a lui Connect-R, super provocatoare!

13.07.2020, 11:28
Misha, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Fosta soție a lui Connect-R, super provocatoare!
Misha, în cel mai îndrăzneț costum de baie. Fosta soție a lui Connect-R, super provocatoare!

Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R, s-a pozat într-unul dintre cele mai îndrăznețe costume de baie.

Apariție de infacrt a cântăreței Misha, fosta soție a lui Connect-R, împreună cu care are o fetiță, Maya.

Într-o fotografie pe care a făcut-o publică pe contul ei de Instagram, Misha este extrem de sexy într-un costum de baie întreg, dar decupat în părțile esențiale, de culoare aurie, care a lăsat la vedere trupul perfect al artistei.

Ipostaza provocatoare în care s-a lăsat fotografiată fosta parteneră de viață a muzicianului Connect-R a fost pe placul internauților, care au dat mii de like-uri.

Nici comentariile nu au întârziat să apară.

”Bună rău”, ”Frumoasă”, ”Xena României. prințesă eștoi, dar războinică?”, ”Tu vrei să ne omorui?”, Sexy sexy”. ”Eștiu superbă și sexy”, ”Wow, prințesa războinică”, ”Mama mea!!!”, ”Zeiță”, ”Cea mai frumoasă femeie din România”, ”Superbă, frumoasă și seducătoare. Lady”, i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cum se menține în formă

Recent, Misha a acordat un interviu și a vorbit despre dorința de a mai slăbi câteva kilograme, dar și despre cura de slăbire pe care a ținut-o.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin… Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50”, a dezvăluit Misha.

Care este relația Mishei cu Connect-R în prezent

Misha a explicat recent care este relația ei în prezent cu fostul său partener de viață.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, a spus Misha la o emisiune de televiziune.

 

citește și...