Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate. “Am luat toate bolile posibile”

15.03.2022, 18:03
Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate. Am luat toate bolile posibile
FOTO / Mirela Vaida, în lenjerie intimă. N-ai mai văzut-o așa!

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoare de la Acces Direct s-a infectat cu bolile copiilor săi. Aceasta a bănuit că este infectată cu Covid-19 și s-a testat de urgență. “Am luat toate bolile posibile. Nici nu mai știu ce să iau”, a spus vedeta.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, numele ei fiind legat în prezent de emisiunea Acces Direct.

După ce  copiii ei au fost răciți și i-a spravegheat în permanență, vedetă s-a infectat cu bolile copiilor ei, Prezentatoarea TV a preluat toate afecțiunile cu care ei s-au confruntat. Mirela Vaida a explicat fanilor că vocea ei este răgușită din cauza copiii ei, care au avut aceste simptome mai multe zile la rând.

“Am luat toate bolile posibile

“Eram foarte fericita că au scăpat copiii de laringintă și febră și acum le-am luat eu. Mă doare gâtul. Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Nici nu mai știu ce să iau. Ideea e ca te plângi de copii și, de fapt, iei și tu toate bolile posibile de la ei. Idee este că sper să rămân doar la stadiu ăsta și să nu se accentueze, să nu fac febră.”, a povestit Mirela Viada pe Instagram-ul personal.

Inițial, Mirela Vaida s-a gândit că este infectată cu Covid-19, așa că s-a testat imediat. 

“M-am testat imediat”

“Nu am covid. M-am testat imediat. Acum trebuie să văd ce mai iau să scap de probleme. (…)”, a mai spus Mirela Vaida pe Instagram.

 Cei trei copii ai soților Vaida au fost diagnosticați cu o afecțiune dificilă încă de la naștere. Chiar dacă eu mers la medici, nu există un tratament care să vindece complet respectiva boală. Cei trei copii ai Mirelei Vaida au dermatită atopică înc0ă din naștere.

Cei trei copii ai săi au fost diagnosticați cu dermatită atopică

„Copiii mei, toti 3, au pielea atopica! Ne-am luptat cu dermatita atopica inca de la nastere! Piele sensibila, uscata, prurit, uneori rani deschise… A fost foarte greu cand nu stiam cu ce sa tratez! Dar atat in maternitate, cat si in spital, dermatologii mi-au recomandat gama de produse Bioderma pentru pielea sensibila a bebelusilor!  Multe alte mame multumite mi-au recomandat acelasi lucru!”, a spus vedeta.00

citește și...