Mirela Vaida, dezvăluiri despre pedepsele din copilărie. ”Unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie”

16.06.2020, 13:03
Mirela Vaida, dezvăluiri despre pedepsele din copilărie. ”Unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie”
Mirela Vaida, dezvăluiri despe pedepsele din copilărie. ”Unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida și-a amintit de vremurile copilăriei. Aceasta a mărturisit că nu a fost chiar cel mai cuminte copil și că mai primea câte o corecție de la părinții săi.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, a recunoscut că a fost un copil neastâmpărat.

„Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută. (…) Aventuri am avut tot timpul pentru că am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa. Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată. Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine”, a povestit vedeta, citată de okmagazine.ro.

Ea și-a amintit și de corecțiile pe care i le aplica mama sa.

“Da, (n.r.: o băteau părinţii) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc”, a afirmat Mirela Vaida.

Este absolventă a Facultății de Drept

Mirela Vaida a terminat cursurile Liceului de Informatică ”Grigore C.Moisil” din Iași cu media 9,62 la Bacalaureat.

Între anii 2001 și 2006, Mirela Vaida a urmat Facultatea de Drept de la Universitatea din București. Aceasta și-a luat licența cu o medie de top, respectiv 9,35. După absolvirea facultății, Mirela Vaida a făcut și două mastere.

Este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida are o familie fericită. Vedeta este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

citește și...