Mirela Vaida: ”S-a sudat foarte tare familia în perioada asta, mie așa mi se pare”

01.05.2020, 15:18
Mirela Vaida: ”S-a sudat foarte tare familia în perioada asta, mie așa mi se pare”
Mirela Vaida: ”S-a sudat foarte tare familia în perioada asta, mie așa mi se pare”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a explicat cum decurge viața ei alături de cei trei copii ai săi în perioada pandemiei de coronavirus.

Mirela Vaida a afirmat că pentru copiii săi, aceasta perioada este una specială, micuții bucurându-se din plin de faptul că petrec timp cu părinții lor.

”Faptul că noi suntem foarte mult timp acasă, și eu și soțul meu, pentru ei o mare bucurie. Fiindcă noi n-am avut niciodată atât de mult timp de petrecut împreună. Eu îi vedeam pe ei dimineața o oră, până îi duceam la grădiniță, apoi îi mai vedeam seara, cel mult două ore. Ori acum stau cu ei până la ora 14:30 când plec spre emisiune. Avem timp pentru noi, iar copiii se adaptează foarte ușor”, a declarat Mirela Vaida pentru libertatea.ro.

Vedeta TV le-a explicat micuților ce este coronavirusul și de ce nu au voie să iasă din casă.

„Au înțeles că este o situație deosebită, le-am explicat ce este coronavirusul, de ce nu avem voie să ieșim din casă, că există riscul să ne îmbolnăvim cu toții, că grădinițele s-au închis ca să nu se îmbolnăvească toți copii și că stau cuminți, fiecare cu părinții lui, acasă, și se joacă. Facem tot felul de activități, gătim împreună, scriem, desenăm, pictăm, ne jucăm în nisip, ne plimbăm cu roaba prin curte, că tot mai avem câte ceva de amenajat.

Li se mai face dor de grădiniță din când în când, sau, când mai văd câte un parc la televizor, mă întreabă ei când or să meargă în parc, dar nu fac din asta un caz. Copiii înțeleg foarte repede, mai ales atunci când ai răbdare să le explicit totul și când își văd părinții acasă și au parte de și de mai multă atenție și afecțiune. Chiar e un timp pe care nu l-am mai avut. S-a sudat foarte tare familia în perioada asta, mie așa mi se pare”, a mai spus Mirela Vaida.

citește și...