Mirela Vaida a aniversat 11 ani de căsnicie. ”Am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță”

21.09.2020, 09:31
Mirela Vaida a aniversat 11 ani de căsnicie. ”Am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță”
Mirela Vaida a aniversat 11 ani de căsnicie. ”Am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță”

Prezentatoaea de televiziune Mirela Vaida a aniversat în weekend 11 ani de mariaj. Vedeta este căsătorită cu Alexandru, împreună cu care are trei copii.

Eveniment important în familia Mirelei Vaida în weekend. Vedeta de televiziune și partenerul ei de viață au împlinit 11 ani de căsnicie. Pe contul ei de socializare, Mirela Vaida a povestit cum a fost ziua respectivă pentru ea. În timp ce soțul ei a plecat în oraș cu familia, ea a rămas acasă pentru a se ocupa de treburile gospodărești.

”Astăzi împlinim 11 ani de căsnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul în oraș, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță!! ? Așa că vă aștept la masă: supă de fasole verde, supă de găluște, tocăniță de cartofi cu afumătură, orez cu pui și ciuperci!! Hai, la mulți ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheață!! Vă puup! ???”, le-a mărturisit Mirela Vaida prietenilor ei din mediul virtual.

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

Soțul prezentatoarei de televiziune Mirela Vaida este extrem de discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Vedeta dezvăluia într-un interviu cu ce se ocupă acesta.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Mirela Vaida a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează.

E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida în cadrul unui interviu.

 

 

citește și...