Mircea Radu, imagine de colecție alături de Andreea Marin. Cum arătau în urmă cu două decenii

29.08.2021, 11:47
Mircea Radu, imagine de colecție alături de Andreea Marin. Cum arătau în urmă cu două decenii
Mircea Radu, imagine de colecție alături de Andreea Marin. Cum arătau în urmă cu două decenii

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu, în vârstă de 52 de ani, a dat publicității o fotografie de arhivă în care apare alături de fosta zână a Surprizelor, Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani. Imaginea datează din urmă cu peste două decenii. Mircea Radu și Andreea Marin au fost colegi mulți ani la Televiziunea Națională.

Cu ani în urmă, Mircea Radu și Andreea Marin au fost colegi la Televiziunea Națională.  Cei doi s-au bucurat de mare succes la public cu emisiunile pe care fiecare le modera.

Mircea Radu și-a amintit de vremurile de altădată și a dat publicității, pe contul său de Facebook, o fotografie de colecție în care apare alături de Andreea Marin. Fotografia datează din urmă cu peste 20 de ani.

Mircea Radu, imagine de colecție alături de Andreea Marin. ”Coafura rezistă. Și prietenia”


”Anul 2000. Coafura rezistă. Și prietenia”, a notat Mircea Radu în dreptul fotografiei în care apare alături de Andreea Marin.

Postarea prezentatorului TV a adunat mii de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților: ”Mulți v-ar fi vrut împrteună. Erați minunați și încă sunteți”, ”Ați avut lipici la public ! Ne strângeați pe toți în fața televizoarelor ….cum alții nu au reușit”, ”Cei mai apreciați prezentatori, vă iubim mulltttttt și vă dorim tot binele din lume!”, ”Doi oamneni frumosi..ai televiziunii ..cu o carieră frumoasa”, ”O poză frumoasă,așa ca voi!”, ”Cei mai frumosi prezentatoti!!!?”, ”Figurile luminoase ale televiziunii!”, ”Ați fost și încă sunteți cei mai apreciați prezentatori ai televiziunilor din Romania”, ”Sunteti minunati, adevarati oameni ai televiziunii”.

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Prezentă la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Marin a făcut declarații despre cele trei căsnicii ale sale. Despre mariajul cu Cristian Gheorghiță, Andreea Marin a spus: „În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii”. Vedeta a comentat și desprte mariajul cu Ștefan Bănică Junior. “Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a declarat Andreea Marin, citată de click.ro. Despre a treia căsnicie, cu Tuncay Ozturk; Andreea Marin a comentat: „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”.

 

citește și...