Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. ”A fost atât de mare presiunea părții de presă încât eu am decis că îi fac rău omului acesta”

25.08.2021, 16:55
Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. ”A fost atât de mare presiunea părții de presă încât eu am decis că îi fac rău omului acesta”
Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. ”A fost atât de mare presiunea părții de presă încat eu am decis că îi fac rău omului acesta”

Celebra prezentatoare de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a vorbit deschis despre relația cu fostul jucător de tenis și actual prosper om de afaceri Ion Țiriac, în vârstă de 82 de ani.

”A fost atât de mare presiunea părții de presă încât eu am decis că îi fac rău omului acesta”, a declarat Andrea Marin despre relația cu Ion Țiriac.

Prezentă la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Marin a fost întrebată de moderatoare despre relația pe care ar fi avut-o cu magnatul Ion Țiriac.

Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. ”Este onorant să ai o legătură cu un astfel de om”

“Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, a fost întrebată fosta zână a Surprizelor.

“Nici macar nu va pot raspunde la aceasta intrebare. Nu as fi negat sa raspund unui adevar. Este onorant sa ai o legatura cu un astfel de om, asa cum l-am cunoscut eu pe Ion Tiriac. Am tot respectul pentru el si mi-a fost un prieten de nadejde. Nu am cuvinte sa descriu relatia de prietenie cu un om de calibrul domniei sale. Pana la urma a fost atat de mare presiunea partii de presa incat eu am decis ca ii fac rau omului acesta. Lucrurile erau duse la o extrema care nu avea nicio legatura cu realitatea”, a declarat Andreea Marin despre relația cu Ion Țiriac, potrivit kanald.ro.

”Nu vad de ce as nega ca as fi avut o relatie daca ar fi fost adevarat. Am avut o prietenie pe car eo pretuiesc si astazi si imi este drag omul acesta si am tot respectul si am invatat de la el. Nu este raspunsul meu, nu a fost niciodata vorba despre un inel. Cum ar putea fi vorba despre asa ceva daca nu s-a pus problema decat de o prietenie si nimic altceva”, a completat vedeta de televiziune.

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...