Mircea Radu, detalii despre partenera sa de viață. ”Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop”

26.05.2020, 11:27
Mircea Radu, detalii despre partenera sa de viață. ”Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop”

Binecunoscuul prezentator de televiziune Mircea Radu a făcut dezvăluiri despre familia sa.

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu formează o familie fericită alături de Raluca, care este de profesie medic, și de copiii lor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Mircea Radu a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață, Raluca.

”Nimeni nu știe nimic despre restul vieții; ce va fi, va fi. Chiar dacă sună ușor frivol, prefer frivolitatea fățărniciei, important este momentul. Să fie bine, liniște, bucurie, atunci când sunteți împreună; să-i lăsăm pe alții să vorbească despre mâine… Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”, a dezvăluit acesta.

Ce spune Mircea Radu despre copiii săi

Prezentatorul TV a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, Clara și Tudor.

”Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a declarat Mircea Radu.

”Nu sunt vedetă la Hollywood să nu pot ieși din casă decât cu barbă falsă”

Întrebat dacă au existat m omente în care faima și banii au contat mai mult decât orice pentru el, Mircea Radu a răspuns:

”Atunci când eram student și pe nicăieri, asta se întâmpla înainte de a lucra în radio, îmi doream bani și faimă (bani pot acum să-nțeleg pentru că nu aveam, dar faimă? De ce doream faimă nu-mi aduc aminte…). Apoi, astea au trecut pe locul doi, trei până la a fi de la sine-nțelese. Nu consider că am avut de plătit un preț mare – nu sunt vedetă la Hollywood să nu pot ieși din casă decât cu barbă falsă –, ci că atenția oricui asupra mea, la restaurant, pe stradă, în parc, face parte din fișa postului”.

citește și...