Mircea Lucescu dă detalii despre familia sa. Cum și-a cunoscut soția celebrul antrenor

11.01.2021, 12:23
Mircea Lucescu dă detalii despre familia sa. Cum și-a cunoscut soția celebrul antrenor
Mircea Lucescu dă detalii despre familia sa. Cum și-a cunoscut soția celebrul antrenor

Reputatul antrenor Mircea Lucescu a făcut declarații despre familia sa. printre altele, acesta a povestit și cum a cunoscut-o pe soția sa.

Celebrul antrenor de fotbal Mircea Lucescu a făcut dezvăluiri despre partenera sa de viață, Neli, într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. Acesta a povestit cum a cunoscut-o pe cea care îi este alături de foarte mulți ani. „La cămin ne-am întâlnit la cantina studențească.(…) a fost interes la prima vedere. Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai, eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână… Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul”, și-a amintit Mircea Lucescu, notează spynews.ro.


Antrenorul a dezvăluit că Neli este cea care i-a deciziile în ceea ce privește familia, mai puțin când vine vorba de partea financiară. ”Deciziile financiare le iau eu. (…) Cea care se ocupă de familie în totalitatea ei este soția. Neli are grijă de toți, de strănepoți, de nepoți, de Răzvan…. E firavă așa, dar e foarte puternică. Când își pune ceva în cap, realizează”, a mai spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, despre familie: ”Îți dă întotdeauna siguranță”

Mircea Lucescu a ținut să menționeze că familia a fost și rămâne cel mai mare sprijin al său.

De asemenea, cel supranumit ”Il Luce” a afirmat că întotdeauna și-a îndemnat jucătorii să își întemeieze o familie.

”Mi-am dat seama cu timpul că este foarte important să-ți formezi o familie devreme. Eu am fost destul de egoist pentru că am făcut-o în sprijinul meseriei mele, ca să ajut fotbalul. Familia îți dă întotdeauna siguranță, familia în momentele de dificultate este cea care te sprijină. Atunci când ai succes, prețul succesului este invidia și prețul nereușitei este singurătatea. Când ai necazuri, supărări, familia te ajută. Trebuie să-ți găsești un echilibru în toate astea și un echilibru ți-l dă familia. Întotdeauna i-am îndemnat pe jucătorii mei să se căsătorească devreme, să-și alcătuiască o familie”, a mai spus Mircea Lucescu, conform sursei menționate anterior.

citește și...