Mărturisirea Ioanei Ginghină. ”După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație”

31.12.2020, 11:41
Mărturisirea Ioanei Ginghină. ”După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație”
Mărturisirea Ioanei Ginghină. ”După 1 an de singurătate și nesiguranță am intrat într-o nouă relație”

La final de an 2020, actrița Ioana Ginghină a dezvăluit care au fost lucrurile bune care s-au întâmplat în viața sa.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Noua relație este unul dintre lucrurile bune care s-au întâmplat în viața actriței în ultimul an, după cum a mărturisit chiar ea într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare.

”Wow ce an intens… cata nesiguranta, cate emotii, cata schimbare ! Stau si ma uit la viata mea si realizez cat de mult s-a schimbat din ianuarie si pana acum. Dupa 1 an de singuratate si nesiguranta am intrat intr-o noua relatie, Ruxandra a crescut si am urmarit cum s-a schimbat de la o luna la alta, transformandu-se intr-o adolescenta cu personalitate.❤️ Tot in acest an, am inceput filmarile la serialul Adela si acum pe final de an, mi-am achizitionat o noua masina, dupa aproape 10 ani de cand merg cu cea veche. Sunt recunoascatoare pentru abundenta de sentimente si emotii care mi-au umplut sufletul in acest an. Am invatat atat de multe! ? Multumesc universului ca sunt. Am mai si gresit, dar asta este farmecul vietii, sa invatam si sa ne dezvoltam cu fiecare experienta sau provocare. Sa vina 2021, zic! Chiar sunt curioasa ce vesti ne mai aduce. ?”, a scris Ioana Ginghină în mediul online.

 

Cum a anunțat-o pe fiica sa că are un nou iubit

Pe blogul ei, actrița a povestit de curând cum a anunțat-o pe fiiica sa că este implicată într-o nouă relație sentimentală.

Vedeta a explicat că a avut mari emoții înaintea discuției cu Ruxandra.

”Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viața mea. Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar. Am făcut o alegere pentru mine, pentru că mă simțeam singură și îmi era dor de prietenia, tovărășia unui bărbat în viața mea. În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat.Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide. Cu cine mă întâlneam? O să mă căsătoresc? Unde o să mergem în luna de miere? Când facem copil? Poate să fie ea domnișoara de onoare la nuntă? Cu cine va sta când mergem în luna de miere?, a spus Ioana Ginghina.

citește și...