Mircea Baniciu, despre viitorul său ginere. ”E un tip foarte mișto și se potrivesc”

04.01.2022, 16:16
Mircea Baniciu, despre viitorul său ginere. ”E un  tip foarte mișto și se potrivesc”
Mircea Baniciu, despre viitorul său ginere. ”La mine a cerut-o mai demult, altfel nu se putea. Nu punea mâna pe ea”

Binecunoscutul artist Mircea Baniciu, în vârstă de 72 de ani, a făcut declarații despre Edy Kovacs, viitorul soț al fiicei sale, Ana Baniciu. ”E un tip foarte mișto și se potrivesc””, a declarat Mircea Banciu despre viitorul său ginere, Edy Kovacs, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Edy Kovacs urmează să-i devină soț artistei în vârstă de 28 de ani.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Mircea Baniciu a vorbit despre vitorul său ginere și a spus ce părere are despre acesta.

Mircea Baniciu, despre viitorul său ginere. ”Îmi place foarte mult de el”

Mircea Baniciu a mărturisit că îl place foarte mult pe logodnicul fiicei sale, Ana.

„Îmi place foarte mult de el. Eu un tip foarte mișto și se potrivesc. Amândoi sunt foarte apropiați de domeniul muzical. El, în afară de faptul că este un tip foarte meticulos, tehnic, știe foarte multă muzică și mai face și pe DJ-ul din când în când”, a declarat Mircea Baniciu despre Edy Kovacs, potrivit spynews.ro.

Ce a declarat Ana Baniciu despre viitorul ei soț, Edy Kovacs

Ana Baniciu a povestit că Edy Kovacs a fost primul bărbat pe care l-a dus acasă la tatăl ei: „Este primul bărbat pe care l-am dus la tata acasă. Nu a mai trecut nimeni prin treaba asta pentru că mi s-a părut că nu e ceva atât de serios. N-am vrut să-i dezamăgesc, în contextul în care azi e, mâine nu e. Cu Edi m-am dus cu toată încrederea pentru că am știut că eu cu el vreau să-mi continui viața”.

În ceea ce privește nunta cu Edy Kovacs, Ana Baniciu a explicat că aceasta va avea loc abia când pandemia de coronavirus se va încheia: „Când se va încheia atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste Covid! Poate apare copilul înainte de nuntă…eu așa cred!”.

citește și...