Așa arată mașina lui Mario Iorgulescu, după accidentul teribil în care a murit un tânăr de 24 de ani! A făcut praf vehiculul victimei decedate

09.09.2019, 16:49

Mario Iorgulescu a reușit să scape cu viață din accidentul produs sâmbătă spre duminică, cel mai probabil datorită bolidului de lux pe care îl conducea. Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, la secția de terapie intensivă.

Așa arată mașina lui Mario Iorgulescu, după accidentul teribil în care a murit un tânăr de 24 de ani! A făcut praf vehiculul victimei decedate

Mario Iorgulescu conducea un Aston Martin DBS în valoare de aproximativ 300.000 de euro, care a fost avariat mai mult doar în partea din față, în urma impactului cu cealaltă mașină. Fiul șefului LPF a pierdut controlul volanului din cauza vitezei extrem de mare, 240 de km/oră, și a intrat pe contrasens, unde a lovit mașina lui Dany Vicol.

În momentul accidentului, automobilul tânărului de 24 de ani care a murit pe loc, un Audi A4, s-a făcut bucăți. Dany nu a avut nicio șansă să scape cu viață dintr-un impact atât de puternic.

‘În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor’, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Luni, 9 septembrie, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, după accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

Sursa: stirilekanald.ro

citește și...